Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garsonnnee

Smieszą mnie ludzie używający markowych perfum ,a ubierają się w byle co

Polecane posty

Gość garsonnnee

ostatnio poczulam slynny zapach no.5 chanel - dla mnie obrzydliwy ,ale to kwestia gustu - spsikała się nim młoda dziewczyna , typowa solarka , zniszczona twarz od wódki i papierosów :O to samo z innymi ludzmi , nie myją się , nie są zadbani a ''noszą '' na sobie eleganckie zapachu , najpierw wypadałoby zadbac o włosy ,żolte zeby , ładne ciuchy a na koncu zapaszki

Gość mnie natomiast smiesza
ludzie uzywajacy podrobek, bo nie stac ich na oryginal to chca miec cos z luksusu i potem chodza dumni ze niby pachna drogimi perfumami:D

Gość trhsfjyf
no i niech sobie nosza co im sie podoba, co mnie to obchodzi i dlaczego ma mnie to smieszyc? :o

Gość pytanie o fm
a to FM to to samo co oryginaly ? wie ktos?

Gość a co to mnie interesuje
Fm group to (nie)stety podróby . Pachną podobnie ale nie indetycznie , zapach sie nie rozwija ,jest płaski . To co oni gadają ,ze biorą koncentraty z Drom-u to prawda ,ale uwierz mi : Dior ,Chanel ,YSL mają opatentowane kompozycje , fm nie ma takich układów by sobie podrabiac co tylko chce .

Gość a mnie nie śmieszy
troche dziwi jak ktos wysmiewa sie z innych ??? nie życzę sobie żeby ktoś za darmo śmiał się ze mnie bo niby dlaczego ?! myślę ze inne osoby tez sobie tego nie życzą ! zapłać za to w jakiś sposób koniecznie ! a potem możesz się śmiać do rozpuku ! używam podróbek pefum , nie myje sie często i nie dbam o ciuchy o włosy tez nie zawsze , podoba mi sie zapach no.5 chanel .........

Gość a mnie nie śmieszy
podoba mi sie zapach no.5 chanel ......... ale mogę sobie pozwolić tylko na tanią podróbę

Gość dfvthfnbyh
zdecydowanie wole dobry zapach nawet od kogos ubranego w brudna flanele niz ciuchy od diora i smrod potu :O

Gość siostra richarda
niech sobie każdy pachnie czym chce, byle nie smrodem spoconego ciała mnie np. śmieszą panie w bankach, idę sobie do takiej pani (ubieram się zwyczajnie, jak większość, nie pachnę luksusem, a u nas to jest wyznacznik) i od razu jestem traktowana jak intruz. Pytam o jakiś fundusz inwestycyjny i od razu słyszę, że chyba nie zamierzam go otworzyć. Później zaczyna się standardowa procedura, dowód osobisty, wgląd do konta i natychmiast jestem traktowana jak królowa.