Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mamusia ;)

Nasze 3 miesięczniaki

Polecane posty

mój syn ma co prawda 1.5 roku, ale jak miał 3 miesiące to ważył 7kg i nosił rozmiar ubranek 68. Wg zapisków, które robię do dziś miał wtedy coraz krótsze drzemki, ale potrafił się czymś na dłużej zainteresować i zająć.

Gość mama .
no własnie teraz jestem ciekawa ostatnio na szczepieniu jak byłam z Córcią miała 5 kg i 61 cm ale to było miesiąc temu jutro idziemy n nastepną wizyte ciekawa jeste, ile juz maaa:)

Gość mama .
3.500:)

Gość mama .
no córcia przesypia noce wiec tez duzo śpi :) a w dzien tak 2 - 3 godz chodz zdazają sie dni że moze przespać cały tylko zjesc przewinąć i dalej spać .

To moja ma 66 cm i 6,300 :) W nocy budzi się tylko raz i to nie zawsze, zdarza jej się czasami. W dzień je co 2-3 godziny a ulubionym jej zajęciem jest leżenie na macie albo leżaczek z dźwiękami i kołysaniem.

Gość mama .
Mojej córci ulubiona zabawa teraz to balony dmuchane helem :) i jak sie jej robi ,,kizie miłą,, to śmieje sie juz głośno :)

Gość mama .
no tez tak czekam moze jeszcze ktoś sie dołączy ale cisza:)

Gość stalin&hitler
szczęśliwa zajebała dziecko siostrze i się chwali, że niby jej. Bo suka się przytyć boi i cipki nie chce sobie popsuć!!! Żal gówniaro!!! Uródź sobie!!! A nie gadaj, że Twoja córunia to czy tamto...to twoja siostrzenica i nigdy Twoją córką nie będzie!!!

mój synek 5 stycznia skończył 3 miesiące,18 byliśmy na szczepieniu i ważył 6 kg,lekarka stwierdziła,że trochę mało-nie wiem dlaczego? co do ubranek to rozmiary różnie wypadają nosi 68 i 74. jeśli chodzi o spanie to zupełnie nie ma reguły czasem zasypia o 21 00 i budzi się o 3 00 lub 4 00 na mleczko,a czasem zaśnie o 23 00 i śpi tylko do 2 00. w dzień to tylko drzemki sobie robi-max 30 minut,chyba że wyjeżdżamy na spacer,albo samochodem wtedy śpi do bólu.