Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała niewiadoma

Jajnik, torbier, ciąża, czy co?

Polecane posty

Gość obolała niewiadoma

Sama nie wiem, od czego zacząć, dlatego postaram się napisać wszystko chronologicznie. Mam 23 lata. 3 lata temu usunięto mi torbiel z prawego jajnika, lekarz twierdził, że jajnik mi oszczędził. Ostatnio kochałam się z moim chłopakiem, tydzień po dniach płodnych, z prezerwatywą. Wszystko było ok. Ale 3 dni przed spodziewaną miesiączką bardzo bolał mnie ten prawy jajnik, powiększył się, był wyczuwalny przez dotyk. Musiałam wziąć tabletki przeciwbólowe, bo tak mnie bardzo bolało. Miesiączka nie nadeszła (już 5 dni się spóźnia), a mnie dzisiaj znowu boli ten prawy jajnik, że ledwo chodzę i ból promieniuje mi do pachwiny, jest mi też lekko niedobrze, co przechodzi, jak coś zjem i jest mi słabo. Moje pytanie jest następujące: czy to ciąża, kolejna torbiel, czy nowa owulacja, endometrioza, czy co? Bo ja już zgłupiałam. A ponieważ jestem za granicą, to do lekarza nie bardzo mogę się wybrać.Testu ciążowego jeszcze nie robiłam.

kup test i wykonaj go rano będziesz wiedziała czy to coś niepokojącego czy poprostu ciąża :)

Gość obolała niewiadoma
W moim przypadku to chyba ta ciąża byłaby najbardziej niepokojąca;) Jeszcze o dzidzie się nie staram, ale wielką tragedią też by znowu nie była. Dzięki za odpowiedź, tak zrobię.