Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiowaaa

Ciąża po poronieniu ; (

Polecane posty

Gość Misiowaaa

Witam. Drogie PANIE... chciałam się zapytać... jakie są szanse zajścia w ciążę po poronieniu . Poroniłam.. 3,5 miesiąca temu . Wiem , że to zależy od organizmu , ale może ktoś wie jakie są mniej więcej rokowania . Może da się to wyrazić w procentach .

Gość adl87gf
po 1 poronieniu zaszłam po 4 ms staran. po 2 zaszłam po 5 ms staran a po 3 staram sie juz 7 ms i nic.

Gość szczupła i ładna
mi się udało po 5 misiącach - jestem w 9 miesiącu teraz:) głowa do góry - najważniejsze to się nie zablokować psychicznie. Pozdrawiam

Gość jdjdejketku
ada- przepraszam ze pytam, ale co było przyczyną? Ja właśnie jestem w 13 tyg :(

czasami jest tak ze plemnik jest uposledzony i natura sama naprawia swoje błędy tak mi powiedział ginekolog

Gość .....................k
ja w 13 poroniłam i to był wynik stresu. jaki mialm wtedy, minal rok aj mam traume dalej.....brrr........

Gość jdjdejketku
Bardzo mi przykro :( Ja jeżeli teraz coś się stanie z dzieckiem to już nie chcę być w kolejnej ciąży - za dużo nerwów, strachu

Gość Misiowaaa
Czylii... ciężko jest zajść po takim czasie jak ja aktualnie .. ? .......

Gość aneta344
Ja po poronieniu zaszłam ponownie w ciążę po 4 miesiącach. I teraz na początku marca mam termin porodu. Ciężko z partnerem przeżyliśmy utratę poprzedniej ciąży. A teraz cieszymy się..., że będzie dzidziuś. Nie powiem strach był, ale trzeba go przełamać w sobie. Zyczę powodzenia

Gość aniołkowa111
ja również straciłam dziecko 3, 5 m-ca temu jedna probe starń mamy za soba niudana i martwie sie ze kolejne tez takie będą. 2 @ po poronieniu były normalne a teraz 3 @ skąpa trwała 2 dni martwie sie ze zrobiły mi sie te zrosty bo odczuwam bół przy stosunku , a także podczas badania gin gin zasugerowała ze xcos nie tak dostalam wtedy antybiotyki , ale wydaje mi sie ze na zabiegu sie skonczy teraz mamy kolejna probe pod koniec stycznia jak sie znow nie uda to darujemy sobie

Gość mama xxx
a ja po poronieniu tak bardzo chcialam miec dziecko, ze 5 lat sie nie udawalo...

Gość aniołkowa111
moja koleżanka to przechodziła taki etap poczawszy od desperackiej chęci poczecia dziecka do wstrętu i do dnia dzisiejszego dzieci nie ma mysle ze te lata starń sprawiły , że zrobiła sie zgorzkniała, nie lubi patrzyc na dzieci , rani to ja , jest to stan depresyjny którego ona nie moze pojac i nie chce sie leczyc

Gość cud malinka
Po poronieniu ok 20% "poroni" jeszcze raz...to co piąta. Niby mało ale jednak dużo. Ja całe szczęście po utracie dziecka zaszłam szybko (miałam tester Afrodyta) bo po 4 miesiącach, z czego 2 miesiące czekałam ze staraniami. Trzeba wierzyć że się uda i cieszyć każdym dniem ciąży! Wszystko będzie dobrze

głowa do góry musisz wierzyć że będzie dobrze, ja poroniłam w marcu po 3 miesiącach zielone światło, w czerwcu kochaliśmy sie tylko raz w 13 dniu cyklu a były nieregularne po poronieniu jeszcze, tak serio chcieliśmy zacząc w lipcu ale juz nie musiałam teraz zaczynam 12 tydzień, dodam jeszcze że koleżanka też poroniła i zaszła zaraz po nie mysląc wogóle że może, nie doczekała nawet miesiączki teraz ma wspaniałego synka. Musisz wierzyć że teraz będzie dobrze, wrzuccie na luz nie mysląc o dniach płodnych choć wiem sama że to cięzko. Powodzenia

Gość a ja wam powiem...
zaszłam po półtora roku, niechcący, bo intensywne staranie przerwalismy po roku.