Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szarabajka

Mój maż waży tylko 65 kg przy wzroście 189.

Polecane posty

Gość Szarabajka

Jejku, jak się poznaliśmy i gdy się zaczął nasz związek byliśmy gówniarzami, ważył wtedy tyle samo, ale myślałam, że z wiekiem przytyje....a tu nic. Jesteśmy 5 lat po ślubie a on dalej takie chucherko. Rozumiem, że nie potragi przytyć, bo ja sama ważę 54 kg przy wzroście 176 cm i ani kg więcej nie mogę przytyć, ale kurcze, ja jako kobieta ok, ale on jest bardzo chudziutki.... Jemy strasznie dużo, a przytyć nie idzie :( Ma ktoś też takiego chudziutkiego faceta ?

Gość może ma tasiemca?
:classic_cool:

Gość doktor proktor
albo ma dobrą kochankę :)

Gość jejku jak ja nie znosze faceto
W stylu: dlugi jak miesiac, chudy jak wyplata :o już moze być nizszy ale ladnie zbudowany. Chudosc jest ASEKSUALNA

Gość kardashia
Mój facet przy wzroście 190cm wazy 120kg jak na niego to troszkę za dużo bo ma takie sadełko ale jest bardzo wysoki i w sumie rozeszło się mu po całości i wygląda ok :) . Mimo tego,że jak zaczynaliśmy sie spotykać wazył 95kg i wiadomo obiadki i wypady na pizze itp zrobiły swoje... no ale i tak mi sie bardzo podoba i w sumie ja różnice widzę tylko po zdjęciach ;)

Gość moze ma stulejke
hehehh to tak jakbym czytala o swoim mezu :) tez 189cm i 66kg, matko wyglada jak kosciotrup... i najgorsze ze z tym nic sie nie da zrobic... a moja tesciowa i w ogole cala rodzina ze strony meza uwaza ze go zaniedbuje.... tylko nie pamietaja ze taki sam byl jeszcze przed slubem :P ile ma lat Twoj maz?

Gość Szarabajka
Ale on jest cholersko przystojny przy tej swojej chudości. Nie wygląda nawet na tak niską wagę, no a jednak. Kochanki nie ma, spoko. Tasiemca też nie, wyniki wszystkie dobre....

Gość Szarabajka
Mój mąż ma 30 lat. Moja teściowa nie twierdzi, że go zaniedbuję bo teść też jest chudy :)

Gość martaaa8998
moj brat ma 189 i wazy 90 kg...wyglada baardzo szczuplo a te 65 kg to wogole juz sobie tego nie wyobrazam...

Gość to on musi jak anorektyk
wygladac...........wez go jakos utucz kobieto!!!

Gość witaj w klubie...
Mąż 1.80, około 60 kg. Ale jest zbudowany drobno i nie chcę, żeby nabierał sadła, bo co by to dało? Tłuszcz na drobnych kościach? To już lepiej tak, jak jest. Ma za to dużego penisa :D