Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzciemi102

Czy ta dziewczyna jest ładna ? W skali od 1 do 10

Polecane posty

a_ja_mam_kota na tym pierwszym nawet ładnie wyszła [poza tym,że zbyt chuda]..

Brzydka nie jest bez przesady,ale ma anoreksję jak nic.Wielka głowa tylko została.

Gość szalalaa
można nie brzydka ale raczej taka bleh odpychająca nie jest to typ urody, ktory można by podziwiać godzinami

Ja też mówie tak jak myśle. Jest bardzo ładna. Na 8. BO 10 dałbym gdyby nie była taka wychudzona, była niższa i miała większe piersi. Ale do twarzy nie mam żadnych zastrzeżeń. Jakoś rzadko spotykam na ulicy dziewczyny z buzią ładniejszą niż ta. A ja moge obiektywnie powiedzieć bo jestem chop:classic_cool:

Gość brtrr
mnie się nie podoba jej nos, duży, szeroki, jakiś krzywy. poza tym ok

według mnie nie jest ładna.. Jestem kobietą ale potrafię powiedzieć która dziewczyna jest ładna a która nie [ dla mnie] . Gusta są różne ;)

Gość Podkarmić ją
przede wszystkim podkarmić i te usta na niektórych zdjęciach, za szerokie, jeśli to makijaż -zmienić i będzie 9,99

Gość HmHmhMhM@@
9/10

Powiem tak, ona może nie jest klasyczną pięknością, ale ma w sobie coś prowokującego, ekscentrycznego i nietuzinkowego. Przyciąga uwagę, nawet jak ktoś nie uzna jej za atrakcyjną to pewnie ciekawą, godną zainteresowania (pod względem wyglądu).

Gość też jestem taka chuda
albo chudsza nawet a mam 21 lat i 168cm wzrostu :o Co do dziewczyny na zdjęciu to włosy ma śliczne ale z twarzy mi się nie podoba

''Riczard to zrozumiałe jestes mężczyzną i jak na przecietnego faceta przystało potrafisz docenic wary - obciągary a jak na głowie jest blond czupryna, to już podnieta na maxa'' Moja droga Loriko:) Tak też można sobie tłumaczyć. Czy to dla brzydala, przeciętniaka, czy przystojniaka liczą się bodźce wzrokowe. Ładny okrągły tyłek, szczupła talia, duże piersi, duże wargi to wasze kobiece atrybuty które przyciągną wzrok każdego faceta. Nie oszukujmy się. Jeśli ktoś Ci powiedział inaczej to Cie okłamał lub coś nie tak jest z jego męskością. Tak jak wy zwracacie uwage na niektóre cechy u facetów tak i my. Blond włosy akurat nie mają tu nic do rzeczy;)

Gość o kuuurrrrna
jakie czoło ogromniaste O.ó i te wary murzyńskie O.o 1/10 fuj:///

Daphne Groeneveld ma tylko 15 lat ale zarówno twarz jak i wzrost ma idealne do modelingu.

Gość o kuuurrrrna
właśnie miałam napisać że wygląda na 15 lat i podniecanie ssie nia jest chore :/

Gość pięknoscia nie, seksbomba
rowniez. ale ma to cos frapujacego, troche nawet dziwacznego. dlatego pasuje na modelke. jej "figura":o niestety rowniez wpisuje sie w wieczny mainstream swiata modelingu. gdyby usiadla w szkolnej lawie, bez calego anturazu, moglaby byc wrecz obiektem posmiewiska, bo po prostu jest inna.

Gość Ma piękne oczy
Ech