Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co zrobić

chyba nie zdam studiów

Polecane posty

Gość niewiem co zrobić

myśle nad samobojstwem

Gość mala22lb
Ja też mam problem z tym semestrem, ale zamiast nad samobójstwem to głowie sie od czego by tu zacząć naukę. Tobie radzę zrobić to samo. Do nauki, a nie się użalać nad sobą kochana :)

Gość niewiem co zrobić
ale ja już wcześniejszy semestr zwaliłam, nie odkrece tego za nic 😭

Gość bez logowania
zdać studia? :o :o :o zdaje to się klucze :o ewentualnie można zdać z klasy do klasy 🖐️

Gość niewiem co zrobić
wiecie dobrze o co chodzi😭 , nie zalicze egzminów i nie zdam indeksu, wyebią mnie szybciej niz myśle ,ale najepierw wycyckają z kasy :)

Gość trhsfjyf
ja tez juz zawalilam 2 lata, zyc mi sie nie chce

Gość mały miś
studia to nie wszystko.. życie to nie papier.. jest wiele rzeczy dla których warto żyć..

Gość niewiem co zrobić
ale ja nie mam wobec nikogo takich zobowiazań, nie jestem matką ani żoną

Gość bez logowania
pogadaj z kimś fajnym na studiach-może podpowie Ci jakieś rozwiązanie -przedłużenie sesji -dziekanka -indywidualny tok studiów

Gość trhsfjyf
u mnie nie ma przedluzenia sesji, dziekanki nie wezme bo to kolejny rokw plecy, ndywidualnego toku studiow nie dostane i co mam zrobic?

Gość niewiem co zrobić
ogólnie to mają tam na mnie wyebane, i w sumie nie dziwne bo sama nic od siebie im nie dałam , myślałam ze przelece przez te studia na sciagach, kombinowaniu czy jakiejs tam wiedzy ogólnej jak przez liceum , ale tak sie nieda , raczej mają mnie tam za idiotke która nigdy nic nie umie :) odechciewa mi sie wszystkiego

Gość mala22lb
Ja też miałam ciężko w poprzednim semestrze, bo jestem kompletnym matematycznym tłukiem, ale tyle nad tą matmą siedziałam, że zdałam egzamin. Teraz znowu mam rachunkowość i statystykę i nie wiem co to będzie, ale nie poddaje się. Poproś kogoś o pomoc w nauce i porządnie się przyłóż, a będzie dobrze. Nie ma co się łamać.JAk nie wyjdzie to świat się nie zawali

Gość zawsze możesz iść na kasę
w lidlu, przeca to nie hańba 🖐️

Gość husydahwvdkiyascbj
ale ja nie mam wobec nikogo takich zobowiazań, nie jestem matką ani żoną ale masz zapewne jakas rodzine, przyjaciol, kogos dla kogo znaczysz bardzo wiele ;/ i tu nie chodzi o jakies zobowiazania ;/ tylko o zycie, a zycie powinno sie szanowac ;/ a nie robic glupoty takie jak samobojstwo. trzeba byc ogromnym tchorzem zeby sie zabic - najprostszy sposob zeby uciec od problemow. ale ile problemow przysporzy to innym to juz sie nie mysli. samobojcy to egoisci ;/ (w wiekszosci, abstrahuje od niektorych przypadkow)

Gość bziummm
a gdzie studiujesz?

na pocieszenie powiem Ci, że teraz jestem na piątym semestrze, ale chcą mnie skreślić z listy studentów. W zasadzie to nie wiem czy już tego nie zrobili.... :O Mam niezaliczony jeden jedyny przedmiot z 3 semestru iiii koniec zaliczania :) z powrotem na 3 :O ale już chyba w innej szkole :O no chyba, że pozwolą mi zaliczyć to jeszcze w sesji w co szczerze wątpię :D

Gość bez logowania
"u mnie nie ma przedluzenia sesji, dziekanki nie wezme bo to kolejny rokw plecy, ndywidualnego toku studiow nie dostane i co mam zrobic?" Gówno prawda, że nie ma przedłużania sesji 🖐️ Musi być-przeczytaj regulamin studiów-potrzebna tylko dobra podkładka. Tak jak i do indywidualnego toku studiów.

Gość niewiem co zrobić
mój się zawali, bo własciwie juz sie ledwo trzyma, w sumie studia to tylko wierzchołek ehh teraz chodzić po tych wykładowcach, dziekanach i sie prosić :(

Gość taaa przedłużenie
dziewcze tylko kombinuje jak robić żeby sie nie narobić. i pretensje,że mają na nią "wyjebane" ..i wielka załamka,że nie chcą takiego trola na studiach trzymać

Gość niewiem co zrobić
ale masz zapewne jakas rodzine, przyjaciol, kogos dla kogo znaczysz bardzo wiele ;/ i tu nie chodzi o jakies zobowiazania ;/ tylko o zycie, a zycie powinno sie szanowac ;/ a nie robic glupoty takie jak samobojstwo. trzeba byc ogromnym tchorzem zeby sie zabic - najprostszy sposob zeby uciec od problemow. ale ile problemow przysporzy to innym to juz sie nie mysli. samobojcy to egoisci ;/ (w wiekszosci, abstrach*je od niektorych przypadkow) tchórzem i w pewnym sensie bohaterem bo nie kazdy ma odwage, zawiesic sobie sznurek i skoczyć, zawsze jest ryzykujemy że bedzie jeszcze gorzej :O

Gość niewiem co zrobić
to że mają wyebane to przecież napisałam że sie nie dziwie

Gość taaa przedłużenie
czego ty oczekujesz dziewczyno ? Chyba nie litości. Wsparcia w "bohaterstwie" tym bardziej chyba nie :D

Gość niewiem co zrobić
niczego, pozalić sie chcialam

Gość adkwh
zmień studia na łatwiejsze, polecam :classic_cool:

Gość trhsfjyf
chyba pisze ci ze nie ma przedluzenia sesji? regulamin znam doskonale. mozesz miec okreslona liczbe punktow niezaliczonych i NIE MA ZADNEGO przedluzania sesji.

Gość trhsfjyf
gdbym wiedziala cos o moich studiach wczesniej nie bralabym swojego kierunku pdo uwage (jeden z najtrudniejszych kierunkow na polibudzie) rzygac mi sie chce jak o tym mysle, ile mam nauki, zaliczen,egzaminow, do tego 3/4 jedzie na sciagach a ja biedna chce byc uczciwa i wszystkiego si eucze, inni sciagaja i zaliczaja a ja ciagle mam cos w plecy :o

Gość biebiubia
polibuda na której nie ma przedłużania sesji o_O czyżby elektorniczny system?

Gość Charneis
Do Taaa przedłużenie: koleś/koleżanko, nie wszyscy kombinują po to, by jak najmniej zrobić. Są ludzie, którzy trafili zapewne na upierdliwego wykładowcę. Dobrze ich rozumiem - też użeram się z jedną francą. Może sam/a byłeś/aś prymuskiem i ludzie kochali Cię za Twoją zaj*ebistość. Pohamuj to swoje rozbuchane ego. Dziewczyna pisze, że stara się być uczciwa, warto jej uwierzyć.