Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

wzrost a sukienka slubna

Polecane posty

Gość kasia1987
Ja mam 168 cm jak ubrałam szpilki to miałam ponad 170. W październiku brałam ślub i miałam właśnie taki krój tylko moja była z koronki i wyglądała rewelacyjnie. Więc jak założysz wysokie szpilki to będzie ok

Gość a jaaaaaaaaaaaa
też mam 165 wzrostu i miałam podobną suknię (w tym stylu) a jaką masz figurę? ja jestem chuda i może dlatego wyglądałam dobrze. jeśli nie jesteś szczupłą osobą to powinnaś wybrać coś innego i koniecznie przymierzać :)

Gość a jaaaaaaaaaaaa
ja miałam buty na 5 cm. szpilce i było ok :)

Gość a jaaaaaaaaaaaa
właśnie zobaczyłam Twoje zdjęcie- myślę, że będziesz pięknie wyglądać :)

Gość a jaaaaaaaaaaaa
ja w dniu ślubu ważyłam 48 kilo :)

Gość jeiiska
kochana, ja dla mojego męża miałam 10cm szpilki co nie było łatwe ale czego się nie zrobi dla ukochanej osoby :), ale w sumie nie żałuję bo wyglądałam zjawiskowo, pamiętaj, ślub jest tylko raz w życiu!!!! i z tego co wiem, większość kobiet właśnie na ślub wybiera wysokie szpilki i robi to tylko raz w życiu, to jedyna okazja by ubrać niesamowitą suknię i szpilki

Gość a jaaaaaaaaaaaa
hehe, mój mąż ma 189 :D

Gość jeiiska
ja w dniu ślubu ważyłam 48kg :)

Gość jeiiska
mój lubi jak noszę wysokie szpilki, im wyższe tym lepiej, sam do niskich nie należy, ma 197cm wzrostu

Gość jeiiska
ja zwykle tak 4-5cm noszę, nasze cudowne chodniki :/

Sara Elizondo ehh, skoro masz 165 cm to jesli bedziesz tylko na 5 cm obcasie to juz bedziesz dobrze wygladc -170 cm to juz cos :P zawsze mozesz miec dwie pary butów- super szpile, a na czas wesela wygodniejsze buty, na niższym obcasie :)

Gość ja myślę, że nie jestes az
taka niska, do tego dodać szpilki 5-6 cm to będzie ze 170 juz. Dodatkowo jak masz szczupłą figurkę, to myślę, że spokojnie taka sukienka będzie pasować. A tak poza tym, to bardzo ładna jestes ;) Pozdrawiam

Ja mam 153cm..nie mam ostatecznie wybrane sukni ale pare zwariowanych pomyslow. [11/01/2011 17:07:19] Anna Sz...: http://cgi.ebay.de/sexy-Brautkleid-verschiedenen-Farben-Grose-/260716359648?pt=Brautkleider&hash=item3cb3e7efe0 [11/01/2011 17:11:03] Anna Sz...: http://cgi.ebay.de/NEW-Design-Sexy-Einzelne-Brautkleid-Nutzen-Drag-/250752632441?pt=Brautkleider&hash=item3a62058679 [11/01/2011 17:11:03] Anna Sz...: http://cgi.ebay.de/NEW-Design-Sexy-Einzelne-Brautkleid-Nutzen-Drag-/250752632441?pt=Brautkleider&hash=item3a62058679 Starania od 2001r,mama 4 Aniolkow Gadu 4290907

heh dzięki za komplementy:) do wesela jeszcze daleko ale jesli bede dobrze wyglądac to napewno zdecyduje sie na tą kiecke. a buty na zmiane to całkiem niezły pomysł

dziewczyny wy faktycznie w ten jeden NAJPIĘKNIEJSZY,NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ chcecie założyc taką skromna suknię???Na takie kiecki jeszcze przyjdzie pora.Nie chcecie sie poxzuc jak prawdziwe księżniczki???nie mówie tu o ubiorze ala choinka typu rekawiczki,diademy,falbany,tiule.....no ale bez przesady.na pewno na wlasnej studniówce miałas bardziej "zdobiona,bogatszą" sukienkę niż ta prosta tutaj.Pomyśl jak kobiety,dziewczyny na Twoim ślubie bedą wystrojone,możesz po prostu "byc niewidoczna wśród nich"....Niby o gustach się nie dyskutuje ale przemyśl to bo możesz żałować

nienawidze strojnych sukienek:P a ta akurat ma w sobie coś co mnie urzekło. moja siostra brała ślub w kwietniu ubiegłego roku i tez miała bardzo prostą suknie. goście byli zachwyceni, a i nie była przycmiona. a co do studniówk kiecke miałam bardzo prostą na szyje całą z koronki i mimo ze była to jedna ze skromniejszych sukienek czułam się w niej bardzo dobrze

Gość Enafant Terrible
kijankaa123 NAJPIĘKNIEJSZY,NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ chcecie załozyc taką skromna suknię???Nie chcecie sie poxzuc jak prawdziwe księżniczki?? po 1 wcale nie uwazam zeby to byl najpiekniejszy i najwazniejszy dzien w moim zyciu... bo to by oznaczało, ze juz nic pieknego i waznego mnie w nim nie spotka :P czy załozenie tych wszystkich dupereli sprawia , ze czujesz sie jak " księzniczka " :O?? litosci :O a skromne sukienki sa najpiękniejsze - nie tylko dla panien młodych ale na wszelkie inne okazje... prawda stara jak świat

Gość suknia śliczna,
jedna z najładniejszych jakie widziałam, jeśli masz ładne plecy to bierz , do takiej sukni można dobrać bogatszą biżuterię.I nie każda panna młoda ma ambicję być księżniczką w dniu ślubu, jakby to decydowało o sensie jej życia.

Więcej falban i innych pierduł wcale nie oznacze ze poczuje się jak księżniczka. plecy mam bez zadnych plamek więc powinno być ok:)

Gość ech Sara zazdroszczę
wagi i urody! ja mam 160 cm i ważę 60 kilo :( nie wiem ile masz lat, ale ja 30 i trudno mi zrzucić - a ślub biorę w maju tego roku! uważam, że pięknie będziesz się prezentowac w tej sukni, a kijanki 123 nie warto słuchac i komentować :)

Gość do prinzeski
te suknie to żart?? ja rozumiem, że gust każda z nas ma inny, ale to co pokazujesz na tych zdjęciach to wileki ptak w wersji na biało - bardzo kurewski wygląd który zupłeni, ale to zupełnie nie pasuje na dzień ślubu. to jest kreacja do kabaretu czy burdelu, nie do USC czy kościoła.

mam 21 lat. Nie uważamzeby suknia była kurewska to ze ma odkryte plecy wcale o tym nie swiadczy. do kościoła planuje załozyc szal zeby to jakoś przysłonic a pozatym welon on także zakryje całe plecy