Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja moze

czy to moze byc prawda

Polecane posty

Gość ja moze

hej forumowiczki. ,a, pytanie robilam dzis test ciazowy i druga kreska wyszla bardzo slaba czy mozliwe abym byla w ciazy? miala ktoras z was tak???

Tak u mnie nie było jej praktycznie widac(zrobiłam kilka testów na każdym blada kreseczka)dzisiaj jestem w 14 tyg ciąży:) Powodzenia...

Gość ja moze
jejku,denerwuje sie a czy jutrojak wykonam test to bedzie mocniejsza, bo niby jest tak 2 kreska ale za bardzo w ciaze niemoge uwierzyc

Gość ja moze
dodam, ze jestm przed miesiaczka

Zrób kolejny test po 48 godzinach stężenie HCG w moczu bedzie większe,a o ile spóźnia Ci sie miesiączka???I czy test odczytałaś we właściwym czasie??? powiem Ci jedno skoro jest 2 kreseczka(nie ważne jak widoczna)to ciąża gwarantowana...Chciałaś być w ciąży???

Gość ja moze
miesiaczka nie spoznia termin jej przypada mi na 17, tak mysle, zew odczytaniu testu sie nie pomylialm poza tym zrobialm pozniej 2 i wyszla tez slaba druga kreska. nie planowalismy z mezem ciazy, ale tez sie nie zabezpieczalismy i jestesmy swiadomi ciazy ale gdyby byla bedziemy sie cieszyc ;-)

Gość ja moze
boje sie, ze bede sie cieszyc a okaze sie ze to jednak pomylka. kusi mnie aby zrobic teraz test ale chyba nie ma copanikowac

ja miałam tak samo, zrobiłam test po spodziewanej miesiączce,a że byłam po odstawieniu anty to nie przejęłam się tym że okres się spóźnia. na 1 teście kreska wyszła strasznie blada, elektroniczny pokazał 2-3 tydzień.a dla pewności zrobiłam betę i leci już 28 tydzień.

Gość ja moze
tylko ze ja jeszcze nie mialam miesiaczki i okres mi sie nie spoznia

Gość ja miałam taką
ja miałam taką kreskę 3 dni po okresie,cieszyłam się już ,wszyscy na forum że to ciąża na 2 dzien powtórzyłam test i była tylko jedna kreska:(to tylko kawałek plastiku zawsze może się pomylić!!

Gość ja moze
no i walsnie tego sie boje

Gość ja miałam taką
powtórz test jutro rano i napewno się dowiesz,ja się bardzo rozczarowałam,wszędzie piszą że testy mylą sie w jedną stronę ,ale to nie do końca prawda,powodzenia

Gość ja moze
napewno powtorze test jutro rano zobaczymy co bedzie

Gość ja miałam taką
a ty zrobiłas 2 testy i na obydwóch była druga kreska?to możesz być w ciąży,bo ja zrobiłam drugi wieczorem tego samego dnia i już wtedy wyszła mi jedna,a test z następnego dnia takze -

Gość trochę za wcześnie zrobiłaś
ten test! przed terminem miesiączki nie robi się testów, bo może się okazać, że jest to ciąża biochemiczna

Gość ja moze
cos mnie podkusilo aby wykonac test i zrobialm no i potem drugi i taki sam wynik