Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja smutna historia

Dlaczego kobiety mają taką mentalność?

Polecane posty

Gość Złośliwy Bill
Może to głupie co napisze, ale nie chciałbym być z kobietą, przy której musiałbym sprawdzać ojcostwo w przypadku pojawienia się dzieci. Powiedz jej wprost, kim ona dla Ciebie jest, jak dla każdego faceta. Skoro woli potomków niewolników (z całym szacunkiem do Murzynów, ale to fakt historyczny), niech się z nimi użera. Nie mam nic do dziewczyny, która zwiążę się z Murzynem. Ale taka, która wybiera sobie na ojca takiego odpowiedzialnego faceta, jak twoja dawna dziewczyna, jest dla mnie pośmiewiskiem i symbolem puszczalstwa. Niech sobie sama wychowuje owoc romansu. Wielka Brytania jest liberalna - mogła usunąć to swoje czekoladowe cudo, którym pewnie wszystkim w Polsce się chwali, ale nie chwali się tatusiem.

Ja ci polecam to co kaliban z tym wyjatkiem że na koniec ja zerznij i zostaw z drugim bobo.

Nie wiem, może gdyby nie może byłbym skłonny do powrotu do związku ... ale pewnie wtedy też pewnie nie byłoby warto.

Nie wiem, może gdyby nie ta mała to może byłbym skłonny do powrotu do związku ... ale pewnie wtedy też pewnie nie byłoby warto.

Gość kykrthkrkhgrk
Niech jej lepiej nie bzyka na do widzenia, bo sie jeszcze jakims syfem zarazi.

Bez przesady, chyba jakieś badania robi. Ale boje się do niej nawet zbliżyć tylko dla seksu, skoro taka płodna z niej kobieta.

Gość Ale masz problemy!
Sam wiesz, że ta dziewczyna raczej niczym się nie wyróżnia, niczym oczywiście pozytywnym, a ty jeszcze analizujesz?