Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pata taj

czy istnieja faceci (hetero), ktorym nie spodobal sie seks analny?

Polecane posty

Gość bagi761
znawczyni kolego, znawczyni...

Gość haha no raczej
jak facet jest hetero są duże szanse że mu się nie spodoba heheheheehehehehehehehehehehe

Gość onataka
mojemu facetowi się bardzo podoba i w życiu nie robiłam wcześniej lewatywy jakoś tak mi się wydaje, że to odebrałoby całą spontaniczność takie przygotowania itp. nie stosujemy żadnego żelu, ani prezerwatywy nigdy nie było żadnych niespodzianek :-P uwielbiam taki seks, wiadomo, że nie za każdym razem uprawiamy anal ale tak z kilka razy w miesiącu i to prawda, że istnieje coś takiego jak orgazm analny to zupełnie inne uczucie, jak przy zwykłym seksie ale absolutnie odlotowe !!!

Gość bagi761
zgadzam się z koleżanką, orgazm analny jest zupełnie inny, faceci którzy się tutaj wypowiadają mają chyba 15 lat no bo co taki chłopczyk może wiedzieć o seksie???? panowie, powiedźcie jak długo kochacie się ze swoimi partnerkami??? 5 minut 10 ???? większość panów nie wie nic o potrzebach swoich zon czy dziewczyn a potem się dziwią że żony ich zdradzają..he śmieszni jesteście na szczęście mam faceta który dba o mnie w łóżku, nie mysli tylko o sobie, takich facetów można policzyć na palcach jednej ręki