Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarioOon

co to za choroba? POMOCY

Polecane posty

Witam. Mam duzy problem... Od około tygodnia mam następujące objawy- zaczerwienienie pochwy, świąd, swędzenie i wydzielina do złudzenia przypominające ropę. Dodam że jakiś rok temu wykryto u mnie guza na jajniku, czy to może być powiązane? Powiedziano mi tego, że wchłonie się samoistnie. Niedawno czułam silny ból w okolicach guza, jednak ustał on po paru dniach. Czy ktoś może mi pomóc? Czy ktoś może mi polecić jakiś domowy sposób wyleczenia tego lub leki bez recepty? NIE PODĘ DO LEKARZA- proszę nie krytykować tylko zrozumieć............... Bardzo prosze o odpowiedzi na pytanie, zwłaszcza te dotyczące leków.

Gość khymkhymkhym
Nie krytykuje. Chcesz zgnic za zycia? Nie bede Ci przytaczac "strasznych historii z zycia wzietych" Twoje zycie i Twoja decyzja. KTO na tym forum da Ci odpowiedz? NIKT. Nie mozesz wybrac sie do lekarza do innej miejscowosci? Opisane objawy wskazuja na dosc powazny stan i spore zmiany chorobowe - niestety TYLKO lekarz moze to zdiagnozowac, przepisac odpowiednia kuracje. Odloz na bok wszystko i pomysl o sobie, wiesz ile kobiet zaluje, ze nie zglosily sie wczesniej do lekarza?

Gość sosksoksos
Nie rozumiem, ale powstrzymam się od komentarza...:(

Gość d-dwa
Trzeba to tylko logicznie pukładać: Guzy nie wchłaniaja się samoistnie, ale bakterie pomagają zniszczyć (rozłożyć) guza. Właśnie zabraały sie za to kilka czy kilkanaście dni temu - stąd ropna wydzielina. Wydzieliny z czasem będzie coraz mniej, aż do całkowitego zaniku. Drugi objaw jest niezależny od pierwszego - zaczerwienienie i swędzenie pochwy - to zapewne robota grzybów - więc tu mozna by wziąć Nystatynę dopochwowo.

d-dwa dziękuję BARDZO, to rzeczywiście bardzo logiczne co napisałaś(eś), zwłaszcza, że rzeczywiście wydzieliny jest coraz mniej i wszystko jakby zanika... Serdeczenie dziękuję. Czy ten lek jest bez recepty? A krytyki powyżej i tak sie spodziewałam i macie rację- to moje życie.