Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannnnna

jak ubrać się na ślub szwagra...aby przyćmić wredną pannę młodą:)..

Polecane posty

Gość zuzannnnna

Możecie mi wierzyć cala rodzina próbowała ja polubic przekonać się do niej ale jest wyjatkowo wredna.Ja potem jedyna jeszcze chciałam jej dac szansę do czasu kiedy nie potraktowała mnie jak szmatę.Mamy cel ze szwagierką przycmić pannę młodą.jak ubrać sie sexi z klasą ważąc 45 kilo przy 160 cm wrostu.Dajcie propozycje sukienek i prosze o rade jak wypchac cycki których mi brakuje:) Ślub w czerwcu;)

Gość hela ogzińska
majtki na głowę załóż

Gość leniwe moja miłość
Koniecznie na biało

Gość Cycu z rozpora
Ubierz sie nago, a w cycki silikonem wypchaj

Gość zuzannnnna
pewnie nie uwierzycie ale to jest pierwsza osoba w żcyiu która tak zalazla mi za skórę.Bardzo wiele wybaczam i wybaczyłam,ale tutaj sytuacja była naprawe trudna,zreszta rodzina jakoś za bardzo wogole nie chce isc na ślub.

Gość icoplonkaaaaaaa
zaloz mieso jak gaga

Gość zuzannnnna
wiem ze to ja tutaj wygladam na złosliwą,ale właściwie to jedyna złośliwość na jaką mnie stac.

Gość Prosze bardzo kkk
Na bialo . Jezeii jednak nie chcecie tak grac w otwarte karty no coz trza sie ubrac baaardzo sexi. Mini, gorset i rajstopy kabaretki. Ogolnie macie wygladac jak dziwki spod latarni. Powinno zdenerwowacmloda:)

Gość zuzannnnna
Tak myślę o białej koronkowej sukni:) bardzo krótkiej co myslicie?niby skromnej:) mam do pasa włosy to myslałam że cos w nie wepnę:) co myslicie?

Gość zuzannnnna
Mam 25 lat myslicie ze wypada mi taka sukienka?

Gość nie pierwsza tak mam
Wyzywająca krótka sukienka, czarna lub czerwona (ewentualnie biała+opalenizna!) Wysokie obcasy Ładna fryzurka i ostry makijaż A co do piersi to ściśnij je i jakiś stanik push up Poza tym na weselu badz "widoczna", skupiaj na sobie uwage, zwłaszcza facetów, adoruj ich itd Gwarantuje, że panna młoda plus ciotki, babcie i inne tego typu beda bardzo zgorszone, wyjdziesz na czarną owce w rodzinie i ogolnie bedzie afera:) tylko pytanie czy warto dla takiej kretynki to zrobic?:)

Gość nie pierwsza tak mam
a czym panna młoda zasłużyła sobie na takie coś??? jesli mozna wiedziec?

Gość zuzannnnna
tutaj akurat rodzina z naszej strony nam kibicują:) Wyzywajaco nie umiem sie w sumie zachowywać ale moze czas się nauczyc:)

Gość O julek ranny
Potwierdz przyjście na wesele po czym nie przychodz - to każda pannę młoda wkurzy

Gość zuzannnnna
Nie bede opisywała ale była bardzo wredna płakałam przez nia 2 tygodnie.Złośliwa i fałszywa strasznie.Byłam bardzo zaskoczona.Ta agresja nie jest kierowana tylko na mnie ale na resztę rodziny tez.

Gość jjjjjjj jjjjjjjjjjj
biala jej nie przycmisz, jedyne co to Cie wszyscy obgadaja. ALE ogladalam filmy z wesela wybierajac zespol (oni puszczaja jakiestam fragmenty) i byla jedna laska ktora kompletnie przycmila panne mloda, choc ta tez byla piekna. Miala na sobie sukienke, mocno czerwona w hiszpanskim stylu. Byla baaardzo seksowna, gora gorsetowana, ale plecy bardzo wyciete, chyba byly sznurowane ale nie pamietam, na plecach tatuaz. Z przodu sukienka przed kolano z tylu za kolano. Nie wygladala dziwkarsko, wygladala po prostu zniewalajaco. Nie moglam oderwac od niej wzroku, wokalista mowil ze na weselu wszyscy patrzyli tylko na nia (swoja droga PM mogla sie wkurzyc bo filmowiec chyba tez nie mogl oderwac od niej... kamery)

Gość Solniczkaaaaa
tylko bez opalenizny. Opalenizna jest paskudna.

Gość zuzannnnna
w kazdym razie dzięki za rady.Buziaki:)

Gość czekolada na patyku
nie przycmisz panny mlodej, tylko zrobisz z siebie idiotke. To na ciebie beda patrzec bykiem, ciebie beda obgadywac, a to ona wyjdzie z tej calej farsy wygrana - bo to ona wygladala i zachowywala sie jak babka z klasa. Nie badz wredna, jak i ona, nie znizaj sie do jej poziomu, odpusc sobie. Niech ma ten najpiekniejszy dzien w zyciu taki, jaki sobie wymarzyla. Ty sie dobrze baw i nie mysl o niej, ciesz sie soba i swoim szczesciem.

po co???po co??????to jest ich dzień,niech sie cieszą!porachunki załatwcie po ślubie.Nie psuj im dnia.

Gość dkkkdffk
Będąc takim chudym kurduplem musiałabys wejsc na stol i zatanczyc kankana bez majtek zeby kogokolwiek "przycmic". Dwa, smieszne, dziecinne i niepowazne. Moze po prostu nie idz na to wesele, tyle.

Gość zuzannnnna
cholerka moze masz rację,pisze trochę w afekcie bo dzisiaj też z nia rozmawiałam niestety,stąd mnie wkurzyło to jeszcze bardziej.

Gość :-):-):-)
heh ubierz coś w tym stylu: http://allegro.pl/asos-biala-zakrecona-sukienka-36-38-i1387740444.html http://allegro.pl/asos-koronkowa-r-34-kremowa-i1399255692.html http://allegro.pl/sukienka-asos-koronkowa-10-38-pudrowy-roz-satyna-i1397800224.html (pewnie trzeba pousuwac spacje), do tego megawysokie szpilki na platformie, długie, rozpuszczone włosy... I ją przymisz (albo chociaż wkurzysz :-P )

Gość zuzannnnna
moze nie bede robiła kina.Najbardziej mnie boli to ze naprwde jestem osobą bardzo pogodną i nigdy nikogo nie skrzywdzilam,przynajmniej swiadomie,a ktoś potrafi tak chamsko to wykorzystac i byc taki wredny.To boli.Z jej strony na ślubie będzie tylko rodzina bo koleżanek to ona nie ma wogóle.

Gość zuzannnnna
w każdym razie dziękję Wam serdecznie za rady.Mykam spać bo musze rano pykać do pracy.Pozdrawiam Was serdecznie:)