Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie ze...................

parogen, depresja a ciaza

Polecane posty

od pol roku biore parogen , lecze moja depresje. obawiam sie ze moge byc w ciazy. czy leki zaszkodza dziecku? prosze o odpowiedzi kobietki ktore mialy lub maja ten sam problem.

podnosze...

podnosze ...wazne

przeczytaj na ulotce. Większość leków psychosomatycznych może mieć zły wpływ na rozwój dziecka. Najlepiej jak najszybciej potwierdź ciążę (test z krwi już 2 tygodnie od stosunku powinien wyjść) i skontaktuj się z lekarzem

Gość ja się leczę na nerwicę
od początku ciąży tranxene, ale pod opieką psychiatry jestem i wyraził zgodę. Z dzieckiem wszystko ok. Musisz po prostu skonsultować to ze swoim psychiatrą. Może Ci zmieni lek albo coś doradzi. Bo ja tego nie znam. ulotka, tak jak moja, na pewno Ci powie, że nie należy brać w ciąży, tylko właśnie na wyraźne polecenie lekarza.

Gość co to jest cefka?
ja leczę nerwice wiesz - na podawanie leku powinien zgode wyrazic ginekolog a nie psychiatra ...

Gość co to jest cefka?
oczywiscie miałam na mysli podawanie leków w ciązy

idź do ginekologa , dowiedz się czy na serio masz dzidziusia a potem się martw co dalej... nie am co zwlekać.

Gość ja się lecze na nerwicę
Ginekolog sam mnie wysłał do psychiatry na konsultację i zatwierdził jego decyzję potem.

Gość ja się lecze na nerwicę
Ginekolog nie jest omnibusem i nie zna się na wszystkich lekach i chorobach. przecież to specjalista w jednej dziedzinie. Co ma do mojej psychiki? Uważam, że bardzo rozsądnie zrobił, że mnie posłał na konsultację. Potem sprawdził jaki lek dostałam i okazało się, że coś o nim wie i to go uspokoiło. Ale jednak... Lek powoli odstawiam... Pod kontrolą lekarza oczywiście. Tak żeby przed końcem ciąży, przed porodem i karmieniem jednak być czysta... Na ile się da.

ja się lecze na nerwicę >>>>>>>>> a ile juz jestes w ciazy? i czy od poczatku ciazy bralas leki? nie wiem czy sobie poradze bez lekow? byc moze nie jestem w ciazy. dzis to sprawdze.

Gość ja się leczę na nerwicę
Zaczynam piąty miesiąc. Od początku biorę leki. Była jedna przerwa, ale musiałam wrócić, bo nie dałam rady. A teraz już jest lepiej i powoli odstawiam. Na razie wszystko jest ok. Ja też miałam nie być w ciąży, bo miałam za wysoką prolaktynę, a mimo to zaszłam, z czego się bardzo cieszę, ale nie zdążyłam wyjść z nerwicy niestety...