Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakapleksiona

Operacja warg sromowych

Polecane posty

Gość Zakapleksiona

Witam ! Mam 19 lat ale nie jestem szczesliwą nastolatką. Jak w temacie borykam się z problemem duzych warg sromowych , które przeszkadzaja mi w zyciu codziennym podczas jazdy na rowerze czy siedzeniu. Zdecydowałam sie juz na zabieg,ktory odmieni moje zycie. Moje pytanie brzmi, czy poradzicie mi drogie panie dobrego i niedrogiego ginekologa w Sosnowcu. I do Pan ,które przeszy ten zabieg ..gdzie mozna sie zoperowac tanio( z nieczuleniem miejscowym) i najwazniejsze jakie badania sa konieczne do wykonania tego zabiegu.

Gość robin chooj
19 lat to już nie taka nastolatka ;) to już stara doopa :)

Gość kjdcn
szkoda , ja uwielbiam takie wargi , ale znowu nie ma kobiet takiech majacych , a jak sie znajdzie , to jej to pzreszkadza ...! smutne jak mnie jajka nie przeszkadzaja , to jak Tobie mogą wargi przeszkadzać , wydziwiasz

Gość kjdcn
mam nadzieje , ze los cie za to ukaze

Gość kobieta 001
nie polecam gabietu TERPA - Lublin, dr Banaszek. Pieniadze kusza (2500 zł) ale jak chcesz miec zrobiony zabieg bez dodatkowego stresu typu - poprawka bo....to nie polecam!!! Szwy sie rozchodza i co wiecej nie widac efektu po zabiegu, przezylam to i znam dziewczyny ktore tez mialy ten same efekt albo i gorzej. Prosze o podawanie nazw gabinetow w ktorych robicie zabieg i informacje po jest to pomocne dla innych - czy jestescie zadowolone. Na prawde nie zalujcie pieniedzy bo mozecie zaplacic podwojnie tak jak ja :/:/ i to nie jest zadna reklama przeciwko, moge podac namiary na osoby ktore maja te same zdanie, wlasciwie jak dobrze poszukacie to znajdziecie rozmowe na forum kafeteria - s. 40-43.!