Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babskie łzy

Czy kobiecy płacz wzrusza mężczyzn??? Czy gdy kobieta płacze mężczyźnie jest

Polecane posty

Gość Babskie łzy

Przykro? Czy to na mężczyzn w jakiś sposób działa?

Jeśli płacze bardzo rzadko to przykro. Jak często to łzy są postrzegane jako manipulacja, bądź w najlepszym wypadku oznaka niezrównoważenia emocjonalnego i wkurwiają.

Gość dręczy mnie.....
czasem działa, czasem nie, zależy też co go wywołało

To pewnie zależy od mężczyzny. Są tacy, których to krępuje, innych wkurza ale są pewnie też tacy, którzy wzruszają się i miękną na widok łez niewieścich.

tylko trzeba plakac umiejetnie zeby sie nie posmarkac bo efekt moze byc odmienny od oczekiwanego :)

Gość sdfghjkjhgfdsdfghh
za chwile w dzien dobry tvn bedzie temat "jak kobiecy placz dziala na mezczyzn":)

I dobrze by było, żeby mężczyzna chodził w koszuli z rękawami. Łatwiej w nie smarkać. :D

Czizas - duży i gorący. :D Ale duży i zimny? Nie wiem. Chyba nie lubię. :D

Gość to chyba to
na mojego nie dziala... niestety mial siostre manipulantke ktora nauczyla go jednego-jak kobieta placze to udaje

a Brum! nauczylam sie wczoraj stania na rekach wreszcie :) i nawet ściana mnie nie atakowała :D moze tez sprobuj to Ci haslo spadnie z odleglych czesci ciala :D

jak kobieta placze to udaje" tez ale kobiety takze płaczą bo za oknem jest pochmurno bo w robocie miały zły dzień a przy tym jak wracały do domu to je samochód ochlapał Płaczą także bo brakuje im argumentów w dyskusji płaczą bo akurat przed nimi szedł mały drżący i pewnie głodny szczeniaczek ... i pewnie bezpański :P

moze tez sprobuj to Ci haslo spadnie z odleglych czesci ciala" pewnie schowała je w podbrzuszu :P

Czizas ale czy Ty myślisz, że ja to hasło mam poniżej kości ogonowej? :D I nie potrafię bez ściany. Muszę się jednak opierać. :D

Regres - kobiety płaczą też bez powodu. :D Zupełnie ot tak sobie. :D I bez przesady - hasła to ja sobie "tam" nie wkładam. :D