Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babskie łzy

Czy kobiecy płacz wzrusza mężczyzn??? Czy gdy kobieta płacze mężczyźnie jest

Polecane posty

Regres z Twojegu opisu placzacej kobiety wynika, ze albo nie jestem kobieta albo mam syndrom suchego oka :D

Brum no nie wiem, myslalam ze zmiana pozycji pomoze temu hasłu :D

Płaczą także bo brakuje im argumentów w dyskusji" POWAZNIE? :D

ze albo nie jestem kobieta albo mam syndrom suchego oka" cizas ty jestes inna :D co nie oznacza wcale że gorsza :D

Płaczą także bo brakuje im argumentów w dyskusji" POWAZNIE? " poważnie ,poważnie i jeszcze na odchodne rzucają "i tak nie zrozumiesz" albo "jesteś facetem,to nie pojmiesz" Miałem takie dziewczyna :D

cizas ty jestes inna co nie oznacza wcale że gorsza" dziekuje, jeszcze daj mi cukierka bo sie rozplacze :D

dziekuje, jeszcze daj mi cukierka bo sie rozplacze " a to 8 marca :D będzie cukierek+kwiatek :D

cos krecisz Brum, bobry nie maja grzywki :P chyba ze o inne bobry Ci chodzi :D

Czizas - w kontekście nocnych wspominek Regresa to może szybciej zaczęłabyś płakać po czochraniu bobra a nie przegarnianiu grzywki. :D Regresie wybacz. Nie mogłam się powstrzymać. :D

Czizas - w kontekście nocnych wspominek Regresa to może szybciej zaczęłabyś płakać po czochraniu bobra a nie przegarnianiu grzywki" sory czizas ale idę po szmatę bo muszę monitor przetrzeć,trochę śliny poszło na niego :P hahahahahahahahahaha :D:D:D

Gość Babskie łzy
Kurde Czarnuchy jedne, topik mi rozwalacie:-P. To nie jest topik pod tytułem "NA KAŻDY TEMAT":-P

Kurde Czarnuchy jedne, topik mi rozwalacie" Ty lepiej nam dziekuj ze nie musisz go szukac na 3 podstronie :)

Gość Aina225
Myslę, że to zależy od faceta ale tez od częstotliwości płaczu ;), sytauacji i tego jak w danej chwili sie układa w związku. ja juz raczej wyroslam z fochowania, ale wiem ,że z moim mężem róznie to bywało zależnie od tego jak nam sie ukladało, jak było akurat chodniej to płacz chyba go wkurzał a jak jest super to jest taki słodki jak płacze, przytulanie, 'ojejjjj', "nie chciałem" "rybka ja cie kocham"...w ostatnia niedzielę byłam na kacyku i po długim czasie zafochowałm...niby na żarty, płakłm na zawołanie - kilka razy i sie nabrał...i był słodziutki dopiro za którymś razem się zorientował :)

Uwaga - nowe wydanie. Podelec - to znaczy, że jesteś podły, Regresie. :)