Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takanijaka

98%mężów zdradza

Polecane posty

Jak w tytule,zdradzają i szukają wrażeń z inną !!!a dlaczego tak jest??to proste!!czego my kobiety nie damy mężowi,partnerowi to on i tak poszuka sobie na boku i spełni swoje fantazje z inną ;jak myslicie?czy się mylę ??

To widzi sie na co dzień ,w pracy słyszę ja koledzy umawiają sie na sex,mówią np.(moja nie chce mi robić laski)a ta czy tamta mi zrobi.Faceci są samolubami

Gość zimno i ciemnoo
gdzie ty pracujesz ? :D Raczej zmieniłabym procenty z 98 na 48 % ;)

od gadki do czynów to jak tak daleko jak od Warszawy do Buenos Aires :D

Gość no nie wiem, nie wiem
no nie wiem u mnie w zwiazkach zawsze bylo odwrotnie :)

W biurze!!60% to faceci wiec wiem co mówię!!a my żony czekamy za mężusiem i wierzymy we wszystko co nam mówią może to i lepiej że nie mamy swiadomośći co tak naprawę robią w wolnej chwili...

Gość matacz ,,,... ..
taaaaa poza wyjatkami cała reszta kobiet po prostu nie wie o zdradzie i tyle :) szczegulnie ta gdzie temperament maja mezowie wysoki ....

Gość brednie nofmalnie
Jesooo gdzie ty pracujesz? Niestety zmartwie cie ale nie masz racji. W ogole wydaje mi sie ze masz do czynienia z gowniarzami jakimis i sama rownize jestes gowniara. Gdybys nia nie byla to wiedzialabys ze faceci opowiadaja czesto rozne historie, jesli w ogole opowiadaja bo cos mi sie wydajevze sciemniasz.

Coraz częsciej zastanawiam sie czy ten mój też mnie zdradza????!!!tylko ze nic nie zauważyłam podejrzanego..

Gość bfdbdfz
matacz, stary dziadzie wypad stad:)

Takanijaka - zastaw na męża pułapkę. Powiedz, że wyjeżdzasz na weekend i wpadnij nagle wieczorową pora do domu.

Coraz częsciej zastanawiam sie czy ten mój też mnie zdradza????!!!tylko ze nic nie zauważyłam podejrzanego.." to zachowaj sie jak prawdziwa 100% kobieta węsz,doszukuj sie,sprawdzaj komórkę mu a jak nic nie znajdziesz to chociaz postaraj sie stworzyc i wymyślić coś co będzie wspaniałym dowodem że jednak cię zdradza :D :P

Gówniarą nie jestem!!dobiegam 30stki i z gówniarzami też nie pracuję,to nie są przechwałki -jak sie slyszy ze wymieniaja sie nr.tel która robi to lepiej ....ale widzę ze nie potrzebnie tu napisalam

Gość dręczy mnie.....
to zachowaj sie jak prawdziwa 100% kobieta węsz,doszukuj sie,sprawdzaj komórkę mu a jak nic nie znajdziesz to chociaz postaraj sie stworzyc i wymyślić coś co będzie wspaniałym dowodem że jednak cię zdradza jakie to jest przykre, prawda w tym jest ale z kolei te które są święcie przekonane ze on taki wierny i nie węszą są zdradzane, nie wszystkie ale jednak...

może beke z ciebie sobie robia ;) widzą ze sie nakręcasz na takie akcje i głośno o tym mówią bys sie bulwersowała

Nie bulwersuje sie i nie na kręcam po prostu stwierdzam fakty!!!czy ciasteczka?przeciętni faceci po 40..

Hmm... I się wymieniają numerami lasek? Dziwne. Żony nie robią im przegrzebki telefonu?

Hmm... I się wymieniają numerami lasek? Dziwne. Żony nie robią im przegrzebki telefonu ? " jak im nie robią to nie sa 100% kobietami :D

Tego nie wiem czy przegladają żony tel...ale wiem napewno ze zdradzają !!i się tym szczycą -a gdy kobieta zdradzi to odrazu jest potępiona ze k...a a faceci kim są ??

Nie są! Każda porządna żona przynajmniej raz na tydzień robi przegląd telefonu a raz w miesiącu wnikliwie analizuje billing. :D Czyli albo oni kręcą albo żon nie mają. A ja nie mają to robić mogą, co chcą. :D

ię tym szczycą -a gdy kobieta zdradzi to odrazu jest potępiona ze k...a a faceci kim są ??" no MACZO a kim ? ;)

Gość bvbvvbvbc
Mój brat zdradził swoją żonę, do dzisiaj ma do niego o to pretensję. Nie wiem jak mógł być tak głupi :O Takiej żony nie jeden z Was by mu pozazdrościł. Nie tylko była śliczna i zgrabna, ale może było z nią pogadać o wszystkim, miała poczucie humoru i była inteligentna. On puścił się z jej dokładnym przeciwieństwem: dziewczyna nie jest ani urodziwa, ani sympatyczna. Muszę przyznać, że obecnie mam większy kontakt z jego (byłą już) żoną niż z własnym bratem :O

Gość broom
Widać kochanka miała coś w sobie co pociągnęło brata.