Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatełusZ

Podsłuchujący sąsiad

Polecane posty

Gość MatełusZ

Mam takiego sąsiada,który pomimo tego iż jest dorosły zachowuje się jak małe dziecko tzn podsłuchuje.To,że pewną porą przy ścianie rożne szmery było słychać-ok,jest u siebie jak tak lubi spędzać wolny czas to jego sprawa ale...to był dopiero początek. Pewnego dnia zapukał do mnie listonosz i powiedział,że widział go jak klęczącego przed moimi drzwiami z uchem przy dziurce od klucza jak to się mówi nakrył a kiedy on zapytał go co robi to odpowiedział,że zauważył oderwaną listewkę czy coś takiego i chciał poprawić. Dziwne to było ale dałem sobie spokój i machnąłem ręką-w sumie pewności absolutnej mieć nie mogłem ale kiedy zauważyłem jak podsłuchuje sąsiada to nabrałem jej 100% i czekałem do chwili aż go złapie na gorącym uczynku. Długo nie czekałem. Nazajutrz przyłapałem go jak klęczał przed moimi drzwiami i kiedy go "ochrzaniłem" głupio się tłumaczył,że jakaś moneta mu spadła. Czy można gdzieś zgłosić takiego "szpiega"? Nie wiem dlaczego to robi-ma żonę,własny mały ale biznes. Jest niby normalny a takie rzeczy...

Gość MatełusZ
Czy mój sąsiad jest homoseksualny?, bo on podsłuchuje tylko facetów.

Gość 74522
Przejebane jak bolka kalesony

Gość MatełusZ
po co się podszywasz człowieku ?

Gość ja tez scee wiedziec
no gdzie indziej mozesz z tym iść jak na policję ? :D a przecież dowodów nie masz..

wiesz, na starosc ludziom odbija u mnie sa takie baby co siedza dzien i noc w oknie (parter) pelnia warte raz jedna raz druga bo mieskzaja razem i zapisuja w zeszycie kto o ktorej gdzie wychodzi itd psychopatki. nudza sie bo chlopow im brak

Gość Joutze
Jak w kiepskich w odcinku "Menda" ;D

Gość MatełusZ
ja raz podglądałem tego sąsiada jak mył się pod prysznicem - ma wielkiego mniam mniam mniam, chętnie mu obciągne

Gość MetełusZ
Mam dowód. Raz zrobiłem mu zdjęcie jak sąsiada w pakamerce podsłuchiwał;D Heh Aniu on ni jest stary ma ok 50 lat

Gość MetełusZ
Jak widać idiotów nie brakuje i na kafeterii. Daje ci to satysfakcję ***** że się podszywasz?

50 lat to juz stary. najczesciej w takim wieku ludziom odbija moje sasiadki maja kolo 60 lat jedna druga kolo 30 obie szurniete

Gość MetełusZ
Za to ja będę go podsłuchiwać jak jęczy gdy sobie wali konia.

otwórz kiedyś znienacka drzwi i mu wypierdol z kija w łeb może chuj nabierze rozumu i jak by co to pomiec ze to była obrona konieczna bo się skurwiel tobie do domu chciał włamać:classic_cool:

mateusz czy meteusz w koncu jestes ? bo raz piszesz tak a raz tak i tak samo raz tak a raz tak pisze twoj podszywac wiec zaczernij sobie lepiej

Gość załatw sobie
strzykawkę i jak będzie cie podsłuchiwał przez dziurkę od klucza to mu psiknij nią w ucho jakims szczypiącym roztworem.Niech cham wie,co mu za to grozi.

Gość Kashaloth

A ja sobie myślę inaczej - te kwestie podsłuchiwania i wścipstwa, szczególnie w blokowiskach to jest pokłosie lat komunizmu. Za PRL'u wszyscy na siebie na wzajem donosili, nawet w rodzinach. Bywało, że matka na córkę nadawała. I to jest po prostu pozostałość tego systemu, który zresztą w zmienionej formie przetrwał do dziś w postaci różnych służb specjalnych od lat penetrująchych polskie społeczeństwo. Dlatego na ogół takimi rzeczami zajmują się ludzie starsi. Warto też sprawdzić, czy facet czasem nie jest byłym wojskowym, milicjantem, albo jakimś partyjniakiem. Niestety przez lata komunizmu, warstwy społeczne zostały pomieszane i w starych blokach często mieszkają normalni ludziu i różnego rodzaju łachudry.

Gość monaliza

nieprawda że podsłu...ą sami starzy !!! jakoś ja mam 25lat nie jestem jakaś stara a notorycznie podsłu...ę mojego sąsiada jak walli swoją żonkę (sama lubie sobie wtedy zrobić palcóweczkę),, a tak na marginesie to ja mu kiedyś dam skosztować mojej ciiipki tylko czekam na odpowiedni moment (dorwę go jak jej nie będzie)