Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie one sa hmmm

Jakie są ''dziołchy'' ze Śląska ? :D

Polecane posty

Gość 1122jbhdskfljhalks
w takim razie mam szczescie, ze moj ryl jest jednym z tych 10%

Gość AgusiaS
Tez jestem z Tychów i wszystkie moje kolezanki jak i ja zarabiamy i jestesmy zadbanymi laskami nie zadnymi dresiarami.Dresu to ja nawet po domu nie mam

Gość dziolcha ze slaska
gruba.....jeden z niewielu zakladow pracy kaj czy jest zysk wypracowany czy nie to premie se wala trzynaski i inne takie .A ja na to muszepodatki placic,Gruba zalega z ZUSEM latami i nic a ja jak sie spozniemiesiac to mnie juz komornik sciga MAM UCZULENIE NA GORNIKOW CHODZ ZECH JEST DZIOŁCHA ZE SLASKA

Gość dziolcha ze slaska
Agusia ;) bo takjest ze w tychach sa najgryfniejsze dziołchy

Gość zajebiste dupencje
w tym ja :D ruda slaska :P

Gość AgusiaS
zgadzam sie:)

1122jbhdskfljhalks-Jo robiłyech na grubie pod prywatną firmą,i uwerz mi że robota na grubie w obecnych czasach je lekko i kożdy najgłupszy chłop sie do tego nadowo,nawet nie wiesz jaki na grubie lenie robią.Jak by mi ta firma więcyj płaciła to do dzisio bych tam robił,ale prywaciorz mi grosze płacił i po 3 latach żech sie zwolnił,i nie godej głupot że tam je ciężko robota.Tam się robi po 2-3 godziny .Wien nie byłaś na kopalni i głupot nie godej że tam je ciężko robota bo ty ciężki roboty nie wdziałaś.Kiedyś tam była ciężko robota jak maszyn nie było a teraz je technika i cieżko robota wykonują maszyny a nie ludzie.Na grupie to większość ludzi to są same lynie .Pośli chłopa do prywatnej firmy,tam sie dopiero pzekono co to znaczy uczciwo i ciężko robota

Gość dziolcha ze slaska
kogut... i tu sie z toba zgadzam.zaczym zjada kolejka dojda tam kaj maja fedrowac to im pol dniowki zejdzie ;)

Dokładnie,jak im sie udo to już przed pierwszą mają wyjazd a o pół drugi wychodzą z gruby.Maksymalnie to na dole robią do trzech godzin na szychta

Gość sosek
no na grubie to maks 2-3 h roboty jest : ) i to takiej ze chyci łopata w gosci i przestoi w dodatku polywajonc se po jednym z kumplami i kurzonc cygareta :D miołek praktyki na grubie i wiym jak tam jest : ) roboty nima srajom pod siebie, bez kultury jak bydło, a co drugie słowo to k..., po latach człowiek albo jest alkoholikiym albo kurzokiym

jolazabrze.-Bo przez prawie trzylata robiłych na grubie pod prywatną firmą,i wiem jak sie tam robi.I godani o ciężki robocoe to jest mit kopalniany.Ciżko robota to była tam 100 lot tymu,jak nie było techniki górniczej.Teraz ta ciężko robota wykonują maszyny a nie ludzie.Ludzie yno te maszyny obsługują,a przyciskani na knefle raczyj do ciężkich zajęć zaliczyć nie idzie.Jedynie mało część grubiorzy ciężko robi,ale takich co robią ta ciężko robota to na palach jednej ręki człowiek policzy

Warto też dodać że żeby dostać się na kopalnia to trzeba dać łapówka,(Około 5 tys zł)albo mieć znajomości na grubie,inaczej dostać się nie do.Wiem,bo próbowołech,moi kumple też.I yno ci co dali do kapsy albo mieli znajomości to dostali się pod kompania na gruba

Gość sosek
po szkole gorniczej jest robota jak jo mom : ) zapewniona ale wytarłek se tym zic

Gość dziolcha ze slaska
kogut....nie ma sie co dziwic ; dobro wyplata,kartki na zywnosc,trzynastki,premie (nie wiadomo za co) srodki czystosci,ciuchy robocze,doplaty do wakacji... i jescze wczesniejsza emerytura ;)

sosek-Po szkole to wszyscy mają robota,bo tako gruby mają z szkołami umowy.A umowa żeś pewnie sprzedoł a nie tym rzić utrzył.Bo ponoć te gwarancje zatrudnienia są bez imenne i idzie nimi chandlować,dobrze godom czy sie myla?Bo tak żech słyszoł ale nie wiem wiela w tym je prowdy

No właśnie dziołcho,bez to godom że Ślązoczki kochają chłopów z gruby.Mój kompel je brzydki jak noc,żodni go nie chciała,ale jak poszoł na gruba to nagle mioł pieronowe brani i dziołch na wydaniu,samotnych matek itp.Robota na grubie to najlepszo fucha jako może być,idzie się opierdalać a i tak dobrze zapłacą.A po 25 latach to idzie się na pyndzujo,najmniejszo to mo się 3 tys zł.A grubiorze idą d na pyndzyi do roboty u prywaciorza i mają i pyndzyjo i wypłata cztli tak jak by dwie wypłaty,bierą robota młodym i bez to dziołchy i młode synki uciekają z tego miejsca kaj mieszką bo nima roboty do młodych.A młodzi często jadą do Katowic czy Rybnika za robotą,bo mieszkom kole Wodzisławia,a tu je pieronowe bezroboci

Gość kjasbndl1fjbnadslk
kogut arzekasz ale pod kopalnie sie chiales do roboty zalapac:)

kjasbndl1fjbnadslk-Jasne że bych chcioł,nie wszyscy grubiorze to pijoki i chamy,ale większość tako je.Dostać bych sie chcioł bo to najlepszy focha i najpewniejszo robota w dziszejszych czasach wieync logiczne że chca sie dostać.Z tym że nie godom takich głupot że tam je ciężko robota albo że mało im za ta robota płacą.To je fandzoleni głupot,bo u prywaciorza,to robota je znacznie gorszo i cięższo .Wiync przynajmnij gańba gruiorzą by było że tak cyganią i narzekają. jolazabrze.-Na grubie już nie robia pora lot.Z tym że jo żech robił pod prywatną firmą a nie pod kompanią wynglową.Płacili mi 1200zł i żech sie zwolnił,bo teraz mom nie co więcej,ale robota gorszo i cięższo.I godom tak jak je w rzeczywistości a nie tak jak grubiorze godają czy tak jak ci chłop padoł,bo oni wszyscy godają że sie ciężko narobią,a to nima prowda .A Wodzisławiu to z robotą przewalone,jak teraz skończyli budować ta autostrada to jest tragedia.Większość ludzi stąd uciekła na zachód albo do wielkich miast.Właściwie to moich znajomych co tu zostali to na palcach idzie policzyć.A jak przeglądom oferty pracy w PUP to śmioć mi sie chce,bo musza szukać nowej roboty,ale widza że bydzie ciężko bo na razie mom zaległy urlop,a nie wiem czy byda mioł przedłużono umowa bo firma w kierej żech robił to budowała autostrada i teraz chyba bydą zwolnienia

Gość kjasbndl1fjbnadslk
kogut, mieszkam bardzo blisko ciebie i wiem jak jest, a ty sie nie wybierasz dalej do pracy;>

Gość kjasbndl1fjbnadslk
mam na mysli gdziekolwiek gdzie za Twoja prace dostaniesz wiecej:)

kjasbndl1fjbnadslk-Mój kumpel robi w Rybniku,mimo że robi po 9 godzin to nimo auta,tak jak jo,i dojazd do roboty zajmuje mu jakiś 1,5-2 godziny w jedna strona.Wienc to też kiepski pomysł.Ale na razie mom to kajś,bo wiem że jakoś tam do wiosny przeciągna a potym coś trzabydzie pokominować.Całe szczynści że dzieci,ani baby nimom,a tym samym paniki nima.Szkoda mi yno moich kumpli z roboty,co mają dzieci i rodziny,oni mają pieronowy problem i kłopot.Kiebych znoł język to pojechoł bych do rajchu bo od tego roku idzie tam robota legalnie dostać.Momo nadziejo że dużo ludzie z moich okolic tam pojedzie a tym samym więcyj roboty u nas bydzie

Gość kjasbndl1fjbnadslk
zainwesuj w jakies kursy, szkolenia pewnie do wiosny cos lepszego sie napatoczy

kjasbndl1fjbnadslk-.Już rzech taki młody ni ma i trocha w życiu umia zrobić,a jaki mosz na myśli szkolenia?Bo robiłech w piekarni i w budownictwie,chodziłech z kumplym na fuchy i umia trocha robić w budownictwie,ale probleym w tym że chcą z doświadczyniem.A jo umia dużo rzeczy zrobić ,yno że nimom doświadczynio i robia pomału.Wiync wola fizyczno robota przy łopacie bo je bezstresowo.Ale myśla żeby iść na licyncjo ochroniarsko,bo fajno i lekko robota

Gość kjasbndl1fjbnadslk
to zaloz swoja firme-fizycznie bedziesz robil a kasa bedzie sie zgadzala

Gość w wielkim miescie
tez sie tyle dojezdza do pracy wiec kogut nie pitol. zreszta masz duzo czasu

w wielkim miescie-Tylko że w mies]ście dobrze działa komunikacja,a ja żebym dojechać do wielkiego miasta na 7 rano,to musiał bym wyjechać o 5 rano i z dwoma przesiadkami.Więc jednak logiczne że wolę pracę na miejscu niż tracić codziennie czas na dojazdy i nic nie mieć z tego życia