Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie one sa hmmm

Jakie są ''dziołchy'' ze Śląska ? :D

Polecane posty

Gość dziołcha za Śląska
wczoraj zech byla u kumpeli na babskim combrze i powiem wom ze my wszystkie dziołchy samodzielne i zadno z nas na kase u faceta nie leci dla nos liczy sie rodzina i ............ miłość ;)

do koguta " mieszkam taaam-Mosz recht bo w rajchu to śnieg je bardzi bioły a trowa bardzi zielono A to co "made in germany "to je najlepsze " Ty sobie chyba zartujesz..chyb napisac ze raczej wszystko sztuczne i snieg i trawa:P:P Xyzed:)..ja sobie wypraszam o tej zmianie diamentralnej:P:P:D

Gość a ja znam ludzi ze sląska
i potwierdzam co goda kogut :).Model taki ,że facet w domu to pan Bóg.Sląska baba lata koło niego pod pysk podtyka,a ten tv i kolejne piwo.Baby na śląsku maja przerąbane ,nawet węgiel same muszą zwozić ,bo ten już się napracował i musi odpocząć.Niby te baby siedzą w domu ,ale roboty mają.Materialistki są to tez potwierdzam,Ogólnie są przyzwyczajone do tego ,że mieszka się w domku ,auto albo najlepiej dwa.Jeżeli chodzi o wykształcenie to raczej ambicji nie mają.Ja jak powiedziałam ,że chcę się uczyć, to komentarz był po co ci ta nauka, poza tym jak będziesz miała robote przy panu XXX to już on ci nie pozwoli i czasu na to nie będziesz miała. Poza tym maja nieziemska manie ,że na ślasku wszystko jest lepsze niż w reszcie Pl.A najlepszy teks miesiąca ,to że na śląsku dzięki kartom chipowym zdrowia to ćpunów nie ma ,bo apteki wszystko kontrolują.Riedel i Magik zapewne nie byli ze sląska.

Gość serbianka
Ja jestem Slazaczka i mimo, ze mowie gwara to tutaj bede pisac "jezykiem urzedowym" :) W koncu wchodza tutaj ludzie z calej Polski. Nie zgadzam sie z niektorymi opiniami na temat slazaczek. Nie wszystkie sa materialistkami i nie wszystkie siedza w domu, biegaja kolo meza i nie skonczyly szkoly. To bzdury! Nie mozna tak generalizowac.

Gość a ja znam ludzi ze sląska
nie powiedziałam ,że nie skończyły ,tylko nie maja ambicji ,żeby studiować.Jeśli już to studium bo i tak facet ma utrzymać dom.