Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On-mąż-on

Czy to normalne

Polecane posty

Gość On-mąż-on

Że mężatka chce iść na kawę z facetem którego poznała na czacie ?

Z punktu widzenia tej mężatki, jej męża czy faceta poznanego na czacie? :classic_cool: To zależy jaki czat i od jeszcze paru czynników. Ale jeśli sama Ci o tym powiedziała to pewnie nie ma złych zamiarów. Jednak bądź czujny.

Gość pado
Jak ona sie nim zauroczy, to masz pozamiatane. No chyba, ze podnieca cie, jak zona zdradza cie z innym to pozwol. Ja jakbym spotkal sie z mezatka, to nie obchodzilo by mnie ze ma meza, ciagnalbym ja do lozka. Facet jak spotyka sie z kobieta to tylko w jednym celu. Nie daj jej sie zwiesc, nie badz głupi

perwersja co za pytania zadajesz?????? to jasne ze chyba z punktu widzenia...faceta z czatu:) no wiesz co, taka nie domyslna jestes tepa strzala:):)

Gość On-mąż-on
Dla mnie to też dziwne a nie podnieca mnie to, że inny by ją posuwał. Mówi, że jestem staroświecki, że jej nie pozwalam

Co to za czat? Zastanów się dlaczego żona w ogóle weszła na czat :) Bo w tym tkwi sedno. Spotkanie na kawę to już konsekwencja. Można z kimś pogadać na czacie, spotkać się na kawę i pozostać znajomymi, spotykać się od czasu do czasu itd. A może ta znajomość obrócić się też w zupełnie coś innego.

Gość On-mąż-on
On jej kilka razy proponował sex i pisał, że ma kochanki

Gość acoo
ja poszłam na taką kawę, ale mąż informowany nie był, ani o kawie ani o czacie :D

Gość On-mąż-on
Do acoo, rozumiem, że kawa zakończyła się w łóżku ?

Naprawdę jesteś taki naiwny czy tylko udajesz? :p On chce ją przelecieć, ona chce, żeby ją przeleciał. A tak w ogóle to brak jej motyli, adoracji z Twojej strony, nie czuje, że Cię pociąga, że jest dla Ciebie atrakcyjna, brak jej komplementów, może nawet czuje się niekochana, zaniedbywana itp.

Gość acoo
kawa skończyła się na kawie :)

Ja bym ja szybko ustawil. Kurwa zeby żona rzadzila tobą. Jezeli jej sex proponowal, to wiadomo po co sie spotykają, a bynajmniej on z nią sie po co spotyka, a jesli bym wiedzial, ze mojej kobiecie sex ktos proponowal i wiedzialby tez ze on wie, ze ona jest zajeta, to by zeby zbieral z chodnika pod knajpa w ktorej byli umowieni. Nie badz dupa.

Gość On-mąż-on
Mądre słowa

Gość On-mąż-on
I jeszcze ostatnio pozmieniała hasła na poczcie i FC

Gość chętnych zapraszam
chłopie perwersja dobrze Ci pisze albo jesteś taki naiwny albo udajesz, popatrz na to z jego perspektywy skoro jej proponował seks to niby po co chce się z nią spotkać dla kawy i miłej pogawędki samo to powinno Ci dać do myślenia,