Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rntnhjt64

syndrom zbyt dobrej zony

Polecane posty

Gość Najważniejszy jest gruby
portfel. Wyjdą za mąż za knura..byle tylko miał kupę szmalu..reszta to załącznik.

Gość do ewella22
że zdrady zazwyczaj wynikają z rutyny a znudzić się może nawet najpiękniejsza kobieta jeśli ma się ją przy sobie na stałe a często jest i tak , że są zdradzane z brzydszymi... a dlaczego? " dlatego ze paszczur robi loda z polykiem :D🖐️

Gość To ja jeszcze cos powiem
18 cm to jest za duzo jak ktoras nie jest rozjechana i nie ma jak wiadro.

Gość niech Erwisso mi odpowie
"dlatego ze paszczur robi loda z polykiem " wlasnie --- jak to u was jest z tym seksem ? jak zrobi swojemu facetowi orlanie to macie taka za szmate ?

//// niech Erwisso mi odpowie "dlatego ze paszczur robi loda z polykiem " wlasnie --- jak to u was jest z tym seksem ? jak zrobi swojemu facetowi orlanie to macie taka za szmate ?///// nie rozumiem pytania zbyt zabałaganione jest.

Gość do Egoist czy Erwisso
Jak znam zycie chodzilo jej pewnie o to czy - jak robi swojemu chlopakowi loda to czy pozniej on nie uzna ja za szmate , i czy nie starci do niej szacunku Tak to rozumiem - to powyzej

Gość Erwisso
Możesz mi zrobić.

Gość Bez obaw__
20latek pomysli ze jestes puszczalska, bo wtym wieku kobieta to owoc niewinności i doskonałości. 30-latek w tym wieku bedzie już wiedział ze masz swoje marzenia i pieszcoty penisa nie zamieniaja dziewczyny w szmatę.

Gość hahhhhahhhahhahaa
wlasnie --- jak to u was jest z tym seksem ? jak zrobi swojemu facetowi orlanie to macie taka za szmate " najlepiej zrob innemu ;) chooj wie co pomysli twoj facet

Gość też nie lubię oralu...
Ja ci odpowiem Jestem w wieloletnim małżeństwie bardzo kocham męża Mamy udane życie intymne i to dla nas ważne i piękne I oczywiście nie lubię kochać ukochanego oralnie Jest to obrzydliwe i odrażające samo w sobie, a gdyby mąż w porę się nie wycofał i doszłoby do oralnego wytrysku , to bez wątpienia zwymiotowałabym, jakież to obrzydliwe i odrażające Oczywiście nie czuję odrazy do ukochanego bo go kocham i uwielbiam jego ciało , ale nie oralnie. Unikam tego i tylko czasami zmuszam się i poświęcam , jak czuję że nie mam innego wyjścia , bo czuję oczekiwania męża Ale nie mam z tego przyjemności tylko ciężkie poświęcenie i poczucie obrzydliwości ukrywane skrzętnie. Wszystkie znane mi koleżanki i przyjaciółki , tak samo czują obrzydliwość i ohydę przy oralu, wszystkie zmuszają się i ukrywają swoje obrzydzenie. Ja robię to niezbyt często (raz na kilka miesięcy lub jeszcze mniej) i robię to dla męża a nie dla siebie,i zawsze z nadzieją że to już ostatni raz , bo mam nadzieję że mąż zaprzestanie tego chcieć. Mam podobnie, nie lubię w ten sposób pieścić mojego męża, nigdy nie lubiłam, jesteśmy małżeństwem 8 m-cy, w związku od prawie 5 lat. Kiedyś mnie namówił na ten rodzaj pieszczot i teraz wiem, że tego potrzebuje. Robię to, żeby mu sprawić przyjemność , natomiast ja czuje właśnie obrzydzenie, nigdy nie kończył w moich ustach, gdyby tak zrobił, byłby to ostatni oral z mojej strony, on o tym wie, dlatego w porę się wycofuje "i zawsze z nadzieją że to już ostatni raz , bo mam nadzieję że mąż zaprzestanie tego chcieć." niestety nie przestanie, podobnie jak mój, chyba, że znajdzie sobie kochankę, która go w ten sposób będzie zaspokajać:)

Gość tego nikt nie przebije
niestety nie przestanie, podobnie jak mój, chyba, że znajdzie sobie kochankę, która go w ten sposób będzie zaspokajać -- haha i na tym się kończy ta wasza miłość :D :D 🖐️

Gość To już teraz rozumiem
do egoist 31 "Powiedz no mi kochanienki, bo tak sobie Ciebie czytam i mam jedna tylko refleksję. Musisz miec małego członka. I nie chcę wywołac tu burzy, ani psedo dyskusji z obrzucaniem się błotem ( chyba że realnym, to nawet mogłoby być zabawne). Zyję już lat kilka na świecie, i mam refleksje taka oto, iż mężczyzni legitymujący się małymi członkami mają bardzo dużop do powidezenia na temat tego, jak powinna wyglądac kobieta, musi byc mega laska tak, by kazdy myslał wooooow ten to musi byc dopiero koleś, skoro ma taką laskę. wszyscy moi kumple , z małymi fiutkami tak właśnie się zachowują. Panna może być absolutna tragedią intelektualną, zerem absolutnym....byleby wyywoływała skojarzenie sukcesu - najczesciej blondyna, tipsy, złoto, szpile....Ci z okazałym przyrodzeniem ( czytaj dwa chwyty łep odkryty) nie maja takich zapatrywań, wybierają kobiety mniej rzucające się w oczy - acz wcale nie brzydsze, tylko mniej k**wowate. Kolega z najmn iejszym członekiem jakiego widziałem ( tego się nie da nawet opisać) trenujacy zawzięcie krav mage i tysiąc innych sztuk walki, wiecznie perorujacy o tym, jak to kobieta powinna wyglądać - bzykający notorycznie głownie cudze zony lub miastowe dzi**i podzielał Twoje poglądy egoist. By na koniec jednak zrozumieć, ze niestety zaj**isci faceci bzykają zaj**iste kobiety....a dzi**i miastowe dzi**ami miastwymi pozostaną i to się nigdy nie zmieni. Powiedz więc nam kochanienki jak to z tym jest u Ciebie....?" Choć jestem kobietą, która nie zgadza się z wieloma poglądami Egoista, to muszę powiedzieć, że Twoja wypowiedź, choć próbujesz się kreować na osobę znacznie lepszą od Niego, daje bardzo nieciekawy obraz Ciebie samej. Znacznie gorszy niż facetów, których wyśmiewasz z taką lubością w swim poście. Bo logicznie rozumując: skąd wiesz, jaką wielkość przyrodzenia mają Twoi wszyscy kumple? Wniosek nr 1: to może oznaczać tylko jedno - że ze wszystkimi z nich spałaś, a więc jesteś latawicą (mówiąc bardzo delikatnie). Skoro teżwiesz, że ten kolega trenujący sztuki walki i sypaijący z cudzymi żonami i miastowymi dziwkami, ma małe przyrodzenie, to wniosek nr 2 brzmi: jesteś cudzą żoną mającą jego za kochanka albo miastową dziwką. Wniosek nr 3: pochodzisz ze wsi, skoro uważasz, że dziwki są tylko z miasta (tak więc, podsumowując: jesteś wiejską dziwką i cudzą żoną, sypaiającą ze wszystkim, co się rusza i nie ucieknie :-D ). Ja znam znacznie więcej puszczalskich kobiet, które wywodzą się właśnie ze wsi, a nie z miasta, bo te zwykle wychodzą z biednego domu i szybko chcą złapać męża, najlepiej na dziecko i najlepiej, żeby był bogaty. No i oczywiście same dążą do bardzo szybkiego wzbogacenia się - awans przez lóżko. Inni wolą pracować uczciwie i zdobywać kolejne szczeble kariery własną ciężką pracą, a Wy natomiast wolicie iść na łatwiznę, na skróty. Więcej się tu koleżanko nie ośmieszaj.

Gość To już teraz rozumiem
Podszywowi z posta powyżej już dziękujemy. A dla mnie nie ma żadnego znaczenia, jakie facet ma przyrodzenie, bo nie po tym oceniam człowieka. Napisałam jedynie, że Do Egoist 31 pisze posty, w których sama sobie doskonale przeczy.

Gość Powiem ot tak,,
co gotuja ------ gotuję dobrze , bo mam do tego dryg i lubię sprzataja ------- nie cierpię ale każdy sprząta po sobie sam sa miłe --------- a czemu nie? to jakaś ujma ? opiekuncze -------j.w. pomagaja wam ----- co w tym złego , jak mam problem też potrzebuję pomocy rodza dzieci ------------ nie mam sa wierne i pogodne ---------wierność i pogoda ducha to zaleta

Gość gegsgsgbsbb
Powiem ot tak,, co gotuja ------ gotuję dobrze , bo mam do tego dryg i lubię sprzataja ------- nie cierpię ale każdy sprząta po sobie sam sa miłe --------- a czemu nie? to jakaś ujma ? opiekuncze -------j.w. pomagaja wam ----- co w tym złego , jak mam problem też potrzebuję pomocy rodza dzieci ------------ nie mam sa wierne i pogodne ---------wierność i pogoda ducha to zaleta _____________________________________________ Bardzo pięknie dobry człowieku pocieszyłeś nam tu kobiety. nie wiem ile masz lat. dzisiejsi faceci chcą mieć w domach Miss Universum a nie mamo-sprzątczko-kucharko-siostry. Nie pocieszaj ich dobrotliwością bo to się źle dla nich skończy.

Gość gddgddgd
nie lubicie takich co? co gotuja - gotuje na zmiane sprzataja - na zmiane sa miłe - tak opiekuncze - roznie znia jest rodza dzieci - nie mamy narazie sa wierne i pogodne - wierna nudne co nie? - chuj

Gość ojejku ja znam takie
a znam znacznie więcej puszczalskich kobiet, które wywodzą się właśnie ze wsi, a nie z miasta, bo te zwykle wychodzą z biednego domu i szybko chcą złapać męża , najlepiej na dziecko i najlepiej, żeby był bogaty. " Właśnie taką i parę innych znam, w akademiku dawały dopy, każdy myślał, że taka oki,a tu było -cicha woda brzegi rwie.teraz robi loda mojemu kumplowi żeby tylko jej nie zostawił:D:D:D:D

''...mamo-sprzątczko-kucharko-siostry.'' Ktos to wczesniej napisal, bardzo zabawny opis :D

ale ja lubie swoje tematy -sa ostre i dołujące moich przeciwników. Dobrze że nie tylko mi sie podobają :)

Gość szukaj romki z polski
a co może powiedzięć polski kutasina bezrobotny , albo świr, albo pomywacz z biedronki:)Tacy jesteście oczywiści w tych prowokacjach,,Egoist walisz pod swoje posty czerpiąc podniecenie seksulane z psudointelektualnych wywodów:D Smieszny facecik ,,,, jesteś masowym produktem postkomuny, orientacyjnie 80% masy polskich parobków

Gość egoiste prowokatora mitomana
namierzyki i rozszyfrowali :O