Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUDMAX JAN CEGŁOWSKI LUBOŃ

budmax luboń zurick !!!! achtung!!! nicht werrmietung!!! nicht kaufen!!!

Polecane posty

bartek Tytuł: Re: ZARZĄDCANapisane: 15 marca 2010, 23:42 ACHTUNG!!!! Dołączył(a): 15 marca 2010, 23:04 Posty: 1 Chciałem powiedzieć tyle ze jestem już zmęczony MAXBUD 'em i Anix 'em razem. Myślałem że, Polska a zwłaszcza Wielkopolska to nie jakieś tam Murzynowo, ale niestety się łudziłem. Sorry, ale mam dość użerania się z MAXBUDem i ANIXem, wiec wrzucam ten post by przestrzec każdego kto zastanawia się nad zakupem mieszkania od Maxbudu bądź obsługiwanego przez Anix. Jeśli myślisz że, kupisz taniej to się mylisz, bo później wydasz 2x tyle na poprawki ile zaoszczędzisz, nie wspominając już o straconych nerwach i czasie. Napisze wprost by nie być gołosłownym: drzwi zastosowane w mieszkaniach wyginają się, odchodząc od futryn nawet do 2 cm, ściany są tak krzywe jak w blokach z PRL'u i wymagają godzin poprawek, instalacje elektryczne są w przerażającym stanie. Gdy dziś elektryk otworzył skrzynkę rozdzielczą to złapał się za głowę(pajęczyna gołych kabli, dodatkowe zero gdzieś pod tynkiem i w przewodach wentylacyjnych - bo pewnie w czasie budowy sami się pogubili i nie chciało już im się szukać). Przeciekający garaż i windy, rdzewiejące poręcze na balkonach i ogólna fuszera jakich mało. Każda próba wymuszenia na MAXBUDZIE najmniejszych poprawek przypomina walenie głową w mur i spławianie petenta. A milej pani z biura Maxbudu chciałbym powiedzieć ze jesteście do bani. Maxbud to najgorszy developer z jakim współpracowałem. Lista moich uzasadnionych pretensji zajęła by cala stronę na tym forum. Wiec powiem wszystkim zainteresowanym tylko tyle: NIE MYŚLCIE ŻE, KTOŚ WAS POTRAKTUJE POWAŻNIE W MAXBUDZIE CZY W ANIXIE. Jeśli już kupiłeś od nich mieszkanie to wykup sobie sesje u psychoanalityka na uspokojenie swoich nerwów. Wam panom prezesom Maxbudu wieszcze rychła plajtę z hukiem bo wieści się szybko rozchodzą i nikt już się nie skusi na taka lipę jaka sprzedajecie.

AAAAAAAALLLLLLAAAARM!!!!

O MEIN GOTT!!! BUDMAX ZURICK?????

Gość skldnalksłdnK
a nie ZURICH przypadkiem???

Z SZACUNKIEM ALE JEDNA K NIE ,, ZURICH,, TYLKO ZURICK...[WYMAWIA SIE ,TAK TO SŁYCHAĆ ,,CURIK,,] A ZURICH TO PRZEPIĘKNE MIASTO .POZDRAWIAM.