Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nepheutes

korzystacie z usług stomatologicznych u studentów uczących się?

Polecane posty

Gość nepheutes

wiem, że są takie możliwości na adademi stomatologicznej w Poznaniu i na wydziale stomatologii w Warszawie. za zabiegi płaci się bardzo niewiele, wręcz symbolicznie. Na pracę studentów tez nie można narzekać, bo muszą sie trarać, oceniani są przez lekarza, który kontroluje ich pracę. kożystałam, ale jeszcze się nie przekonałam czy te ich pląby są równie trwale jak u innych dentystów prywatnych? czy ktos również kożystał z takich usług , jakie macie uwagi, spostrzeżenia? czy materiał wypełniający jest równie trwały i dobry?

Ja kiedyś skorzystałam. Niby wszystko ok. ale niektórzy studenci usuwają zbyt dużo zdrowej tkanki.Potwierdziła mi to zresztą koleżanka, która jest stomatologiem.

Gość stały bywalec u stomatologa
W zasadzie w każdym mieście, który takim wydziałem lub kierunkiem dysponuje - są takie możliwości. Opinie są różne, ale moim zdaniem to bez znaczenia. Pamiętaj, że to osoby dopiero uczące się pracy... miło, że chcesz im w tym pomóc. Co do materiałów - nie ma różnic ze standardowym gabinetem... a jakość? No cóż... tu jest pewne ryzyko oczywiście, ale zakładam, że to zrozumiałe Pozdrawiam

Gość nepheutes
no właśnie co do ryzyka o jakość wykonania, to właśnie uważam że nie ma co się obawiać. bo studenci bardzo się starają, robią to bardzo dokładnie, a przecież co chwile dogląda to lekarz i kontroluje to co robi student. właśnie zastanawiam się nad trwałością pląb