Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vergoniaaa

ciąża?/

Polecane posty

Gość vergoniaaa

Ostatnio gdy pieściłam się z chłopakiem, on dotknął swoim członkiem moją pochwę lecz w porę opanowałam. Za 2 dni, zgodnie z terminem powinnam dostać okres. Dostałam z jedno dniowym opóźnieniem. Okres na początku bardzo mało obfity( 1 dnia, była tylko głównie brązowa krew) później już normalnie. Okres bardzo dziwnie trwał bo , aż 10 dni. Gdzieś od 6 dni tylko bardzo mało , jak na początku brązowa krew. Zastanawiam się czy jest możliwość żebym była w ciąży bo zdaję mi się, że moje brodawki są powiększona, a pasek pod pępkiem bardziej widoczny. Do tego jak coś zjem mój brzuch staję się strasznie twardy, a od ostatnio 2 dni miałam lekko biegunkę. Chciałabym też dodać, że podczas tych pieszczot brałam antybiotyki . A gdy wystąpił okres miałam brać tabletki hormonalne przez 4 miesiące. biorę już je około 2 tyg. Są to dokładnie tabletki antykoncepcyjne .Proszę o pomoc bo umieram ze strachu.

Gość jesteś w dwóch ciążach
i trzeciej malutkiej

Gość na pewno nie ciążą
w ciąży nie jesteś, ale zastanowiłabym się nad skutecznością tabletek anty aktualnie, bo nie wiem, jaki był odstęp między biegunką i wzięciem tabletki i jaki to był antybiotyk i czy nie zahamował wchłaniania tabletki anty. To sobie tylko przemyśl, żebyś tylko teraz nie zrobiła głupoty i czując się 100% zabezpieczona pozwalała na finish chłopakowi w sobie.

Gość dziewczynyya jaaa
po 1 -byly to dni nieplodne po2 -miesiaczki nie mozna miec w ciazt po3- 1 dnia zwykle tak jest ze jest brazowa krew po 4 nie jestes w ciazy