Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrdghjnmk

Dziewczyny,która pomoże ??

Polecane posty

Gość matrdghjnmk

Hej Mam problem z wąsikiem :O od kiedy biorę leki sterydowe na astmę włoski są ciemne i widoczne :( nie aż tak bardzo ,ale jak się przyjrzę to widać chciała bym je usunąć na pewno nie zgolić bo wiem,ze odrosną grubsze i więcej chciałabym je usunąć laserem lub woskiem Mieszkam w UK czy ktoś się orientuje jaki to koszt chodzi mi o laser dziękuję za odp :)

Gość mikimala
nie musisz ususwac laserem ja mialam ten sam problem kupilam sobie w TESCO w Dublinie taki wosk z firmy WEET taka mala tubeczka straczy ci na bardzo dlugo.... usuwac srenio co mieisac poltora i wierz mi, ze jest naparwde dobry.Nie martw sie tym, ze odrosna,bo jak odrosna i bedziesz widziala malenkie wloski to poprostu usuniesz :)Potraktuj to tak jak usuwanie wlosko brwi :)

Gość mikimala
nie musisz ususwac laserem ja mialam ten sam problem kupilam sobie w TESCO w Dublinie taki wosk z firmy WEET taka mala tubeczka straczy ci na bardzo dlugo.... usuwac srenio co mieisac poltora i wierz mi, ze jest naparwde dobry.Nie martw sie tym, ze odrosna,bo jak odrosna i bedziesz widziala malenkie wloski to poprostu usuniesz :)Potraktuj to tak jak usuwanie wlosko brwi :)