Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja za to powiem coś innegoxx

do MYSZSZA i innych matek

Polecane posty

Gość a ja za to powiem coś innegoxx

do myszsza jesteś przykładem matki z ekshibicjonizmem macierzyńskim. Zakładanie dzieciom blogów? i robienie zdjęć z każdej strony do publicznego użytku? to jest nienormalne. Ciekawe czy ci dzieci kiedyś za to podziękują. Nikogo nie obchodzi jak twoje dziecko skacze, jak mówi na psa kota czy swoją ówcześnie zrobioną kupę. Zrozum to. Nawet jak wśród znajomych czy rodziny ( bo to robisz na pewno tak mniemam ) obsypujesz ich tymi macierzyńskimi nowinami to się uśmiechną ale szczerze to pewnie już tym rzygają. Szczera prawda tak samo jak i do wszystkich matek. Mówisz, że nie masz pieniędzy? to radzę ci się wziąć za robotę, nawet chałupniczą bo z takiego pierdolenia w internecie na lewo i prawo o swoich "bobaskach" nic ci nie przybędzie. Poza tym, ja bym się bała umieszczać zdjęcia całkiem już sporego dziecka w internecie, pedofile krążą po internecie.

Gość kitawerba
Uuuu Myszsza, dawno nie jechaly po tobie ;-)

Gość treeeska
a gdzie to sie ta kretynka udziela??? gdzies ja widzialam kilka razy,ale nie czytam jej bo jest jakas hmmmm pierdolnieta wrzuccie linka

Gość gośka co ma ktośka
jezuuu nastepna wariatka z problemami:O autorko,w domu wszyscy zdrowi? czy tylko ty masz cos z łokciem? ludzie idzcie sie pierdolnijcie o sciane, tylko mocno zamiast siedziec i sie jarac zyciem innych:O

Gość gośka co ma ktośka
i ze cie zacytuje az z wrazenia: "bo z takiego pie**olenia w internecie na lewo i prawo o swoich "bobaskach" nic ci nie przybędzie." tobie tez nie kretynko do entej potegi:O

Gość nananannanana
a chuj was to obchodzi myszsza nie przejmuj się

Gość tez sie dziwie dlaczego
matki zakladaja dzieciom blogi :-O obejrzalam sobie kilka takich i moge szczrze powiedziec, ze juz duzo wiem na temat tych ludzi... podobnie jest z nasza klasa.... kiedys z nudow w chorobie przejrzalam kilka profili, m.in.kobiety, ktora mieszka w bloku obok. Ona mnie nie zna, ale ja o niej wszystko wiem... po obejrzeniu jej profilu na n-k :-O

Gość gośka co ma ktośka
jezu jakas ty ograniczona to az zal:O to forumjest pelne sfrustrowanych krów ktorym sie wydaje ze moga pouczac innych:O

skoro to pytanie do mnie to odpowiem :) nie wiem czy mi dzieci podziekuja to sie okaze :) ja bym mamie za cos takiego podziekowala niestety nie mam ani jednego zdjecia z wieku niemowlecego :( widzisz jesli cie to nie obchodzi bo piszesz ze nikogo nie obchodzi co i jak robia moje dzieci to po co zakladasz temat po co ogladasz czytasz?? a z innej beczki blogi glownie pisze dla babci moich dzieci i moze cie to zdziwi ale ja to bardzo cieszy i zaglada codziennie a jak nic sie nie pojawia to od razu pyta dlaczego :P za robote chetnie sie zabiore po macierzynskim a z reszta juz dorabiam wiec sie nie martw o moja robote :) i dziekuje ze weszlas na bloga bo tym m.in. zarabiam :P co do pedolifow tak sami mi zwisaja jak to co kto robil wczesneij z ciuchem z lumpeksu :)))