Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asik75

sprzedam ovitrelle

Polecane posty

Witam, mam do sprzedania Ovitrelle 250 mikrogramów/0,5 ml. Termin przydatności mija w lipcu 2011. Lek przechowywany jest cały czas w lodówce. Posiada lekko zniszczone zewnętrzne opakowanie kartonowe (spowodowane głównie noszeniem tego zastrzyku na kolejne wizyty do lekarza, bo nigdy nie wiadomo było, czy zostanie użyty). Sam zastrzyk znajduje się w zamkniętym opakowaniu plastikowym i jest w stanie nienaruszonym, bo nigdy nie został wykorzystany. Zastrzyk kupiony został w aptece i na kartoniku znajduje się jeszcze oryginalna nalepka z apteki. Cena 100 zł (ja go kupiłam za 131 zł). Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem tel. 502281815, jestem z okolic Krakowa.

Gość annna252
SPRZEDAM: ovitrellex1 pregnylx 3 gonal f 300x 1 lametta 2,4 (femara) x 3 flover25@o2.pl

witam mam do sprzedania jedną ampułko strzykawkę ovitrelle zakupiony w lipcu br. data ważności pażdziernik 2013 .. lek przechowywany cały czas w lodówce.. Sosnowiec Cena 110 zł kontakt : yasminel.yasminel@yahoo.pl

Gość Maki1234
Mam do srzedania 6 szt. Ovitrelle 0,5ml Przechowywany w lodówce Data wazności 08.2014 Cena 60zł za jedną ampułkostrzykawkę kontakt: m.sep12345@gmail.com

Gość gość
Mam do sprzedania 1 ampułko-strzykawkę ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka :) Ja już na szczęscie nie potrzebuję Data ważności to styczeń 2016r. Cena 50zł. Jak któraś staraczka chciałaby kupic to proszę o kontakt na maila: misiunia2104@wp.pl

Gość gość
Ovitrelle oddam tanio. Kontakt email : mallo@onet.pl

Gość PatrykM
Kupię Pilnie Ovitrelle pat90ryk@gmail.com