Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vitalianka

Vitalio Collagen

Polecane posty

Gość Vitalianka

Witam! Czy używała któraś z was może Vitalio Collagen? koleżanka to stosuje i sobie chwali. niestety jest to dość drogie...pytanie moje jest czy ktoś stosował i może wypowiedzieć się o skuteczności?

Gość Poopoo
Ja właśnie zakupilam collagen vitalio gdyż słyszałam bardzo dobre opinie i zaczynam stosówac!

Szukałam kiedyś dobrego kolagenu na naszym polskim rynku, ponieważ mieszkając przez kilkanaście lat w Szwajcarii kolagen stał się nieodłącznym składnikiem mojej codziennej diety. Na samym początku pytałam znajomych czy znają takie produkty ? czy sami ich używają ? koleżanka poleciła mi kolagen Vitalio który sama stosowała - ja również skusiłam się na ten zakup. Kuracje przyjmowałam kilka miesięcy do momentu kiedy sama nie odkryłam takiego samego produktu w znaczne atrakcyjniejszej cenie !!!!! Produkt ma pojemność 220g kosztuje 199,00 PLN a nie 319, 00 PLN tak jak Vitalio. Razem z koleżanka stosujemy tańszy produkt- jesteśmy bardzo zadowolone. Nowy COLLAGEN ELIKSIR MŁODOŚCI to rewelacja !!!

Gość gość
Mieszkam w Anglii i kupuję Class A Collagen. Stosuję już od roku i jestem bardzo zadowolona. Firma prowadzi wysyłkę za granicę za co duży plus. Polecam