Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darken rall.

Nie chcę mieć dzieci bo nie chcę żeby musiały żyć i sie męczyc na tym pierdol

Polecane posty

Gość efdefde
to żyj sam, po co jakieś fałszywe małżeństwa, miej przyjaciółkę na niezobowiązujący seks, nie musisz jej płacić ani kupować prezentów jak dziewczynie

Gość bezsenna dzis
bo jestes wrazliwym czlowiekiem.Bo widzisz to wszystko. Bo pieniadz tak naprawde jest tylko srodkiem platniczym , ktorym wszystko placisz. Zaplacisz-masz.Nie zaplacisz -spadaj. Nic za darmo, za to jacy jestesmy bez udawania, kreowania sie na kogos kim niekoniecznie jestesmy.

Gość efdefde
nie wiem, po gówno pewnie

no i tu się właśnie pytam szanownych forumowiczek - naprawdę chcecie mieć dzieci? chcecie im to zafundować?

Gość bezsenna dzis
tak.Dokladnie tak.Kiedys niewolnik pracowal na pana.Dostal miche i spanie za darmo. Teraz tez jestes niewolnikiem.Nawet wyjechac na urlop sam nie mozesz tylko musisz dostac zgode pracodawcy. Musisz sam zorganizowac sobei lokum, zapozyczyc sie na 30 lat i kazdego dnia drzec jak osika.

Dajcie se siana-zycie to i tak chwilowy teatrzyk- w miare mozliwosci starajcie sie go dobrze wykorzystac , pamietajac,ze czlowiek jest wolny DO! i mimo,ze wiele rzeczy nas wkurwia to cieszmy si etymi chwilami gdyz jestesmy wolni do robienia tego co chcemy-wlasciwie zawsze-jednak za kazdym razem kosztem czegos.ot co

Gość andrrrr
czyli co jeśli byś znalazł miłość to wtedy miałbyś po co i dla kogo żyć? pierdolisz,

Stary! To Twoj wybor-nie zapierdalaj-mieszkaj na squocie-zawsze jest jakies rozwiazanie-a dzieci nikt Ci nie kaze miec-jednak najlepiej jest je miec jak sie tego pragnie.

andrrrr czyli co jeśli byś znalazł miłość to wtedy miałbyś po co i dla kogo żyć? pie**olisz, " nie, ale przez chwilę bym pomyślał, że może nie jest tak chujowo jak myślałem, że może się myliłem

Gość liliawodna111
ja mimo wszystko chcę. chce mieć kogoś ,kogo bedę kochać ponad wszystko. chce być szczęśliwą matką,żoną, kobietą spełnioną. Moim zdaniem to wlasnie dzieci nadają sens naszemu życiu. Pamietajmy,że są też zdrowe rodziny w których ludzie są szczęśliwi. ja znam takich wiele i o takiej marze.

Mozesz mieszkac na squocie i skipowac-w Londynie co prawda bo tam jest to legalne, a palaszujac zaplecza sklepow mozesz sie czlowieku oblowic tak jakbys sie nie oblowil zarabiajac nie wiem ile-a to tez dobra zabawa-kwestia wyboru.Nie ma latwo-trzeba sie cieszyc tym,ze wszystko wymaga jakiegos wysilku-dzieki temu czujemy satysfakcje!!:D

A ja jestem sama z moim dzieckiem i juz mnie chyba nic w zyciu negatywnie nie zaskoczy wiec mam juz sama beke z dramatyzowania, depresjii i uzalania sie nad zyciem-przeciez to jest wszystko jakis zart:)

Verus A ja jestem sama z moim dzieckiem i juz mnie chyba nic w zyciu negatywnie nie zaskoczy wiec mam juz sama beke z dramatyzowania, depresjii i uzalania sie nad zyciem-przeciez to jest wszystko jakis zart" może i żart, ale jakoś mało śmieszny

Gość anniuś26
mnie najbardziej boli to że na tym świecie nie ma miłości, może do dziecka jedynie, ludzie na potęgę się zdradzają, liczy się tylko seks, mąż/żona nie będzie wierna pracując lata za granicą , nie będzie szczęśliwego związku jeśli w łóżku nie ma fajerwerków, facet nie dostanie potrójnego loda w 3d , poszuka gdzie indziej, z kobietami podobnie, po co ładować się w tę obłudę...

zawsze mozna cos tworzyc-nawet jak juz wszystko i wszystkich nam zabiora!

anniuś26 mnie najbardziej boli to że na tym świecie nie ma miłości, może do dziecka jedynie, ludzie na potęgę się zdradzają, liczy się tylko seks, mąż/żona nie będzie wierna pracując lata za granicą , nie będzie szczęśliwego związku jeśli w łóżku nie ma fajerwerków, facet nie dostanie potrójnego loda w 3d , poszuka gdzie indziej, z kobietami podobnie, po co ładować się w tę obłudę... " w sumie wystarczy wola tych dwóch osób żeby miłość mogla zaistnieć widać to też za dużo

Gość anniuś26
już w nic takiego nie uwierzę.. liczy się tylko naturalny zwierzęcy popęd którego się nie powinno hamować bo po co , to takie naturalne, seks z koleżanką/ kolegą to nic złego trzeba się zaspokajać=

"wola dwoch osob"???? co za nonsensum! Gdyby milosc byla wolą zakochalabym sie bardziej racjonalnie.eh szkoda gadac....

Gość anniuś26
zresztą mam to w dupie, ale nie uwierzę już w obłudną instytucję małżeństwa

małżeństwo nie tworzy niczego nowego między ludźmi ani nie powoduje że coś ginie to cały czas ci sami ludzie i ich uczucia poza tym seks z kimś innym nie musi oznaczać że nie ma miłości to tylko seks

Gość anniuś26
po co sobie wyznawać ze w zdrowiu i w chorobie, na zawsze, ludzie są ze sobą dla seksu, co z tego że jest uczucie, jak nie ma dobrego seksu to w dupie z uczuciem , szuka się u innej ,a trzeba było się z tym liczyć że nie zawsze może być różowo , po co się bzdury obiecywało? drugi przypadek, związki bez zobowiązań, ok mam to gdzieś co robią inni, ale boli mnie to kurwa że seks jest uprawiany dla sportu, gdzie spotkać faceta który nie traktuje seksu jak zabawę do odstresowania się? nie pasuję do tego świata, chociaż coraz bardziej mam ochotę zacząć postępować tak jak inni, byłoby mi znacznie łatwiej