Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anżella

Dlaczego faceci są jak zwierzęta?

Polecane posty

Gość faciooo
Nie jestem na tyle głupi, żeby burzyć związek jakimś przypadkowym seksem z przypadkową kobietą. Jeśli nie jestem z nikim w związku, to co innego.

Gość anżella
no o takiej z którą masz umówione spotkanie

Gość anżella
wszyscy poszli z grzesiem spać ? ;)

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Umówione spotkanie u mnie w domu? Nie spotykam się z nowopoznanymi osobami w domu. Jeżeli zaś byłaby to np. moja kolerzanka, która na mnie leci (a ja wcześniej tego nie zauważyłem) i przyszła do mnie do domu chcąc mnie przelecieć to... abstrachując, że jest to dosyć kuriozalna sytuacja, która raczej się nie zdarzy uważam, że mogłoby być różnie. Naturalnie jakbym był w związku z inną dziewczyną to nie ma żadnej dyskusji - nie i koniec. Jeżeli ona byłaby w związku z kimś innym nie ma dyskucji - nie i koniec. Jeżeli zaś oboje byśmy byli wolni, a ona by mi się nie podobałą to raczej nie (raczej bo tak naprawde nikt nie wie jak się zachowa w danej sytuacji). Jeżeli zaś by mi się podobała i myślałbym o niej w kategorii przyszłej dziewczyny to jest spora szansa żebym uległ choć to też zależy od wielu innych czynników. Natomiast wyżej wymieniona sytuacja raczej miejsca mieć nie będzie :)

Gość anżella
Jeżeli zaś by mi się podobała i myślałbym o niej w kategorii przyszłej dziewczyny to jest spora szansa żebym uległ Jeżeli zaś by mi się podobała i myślałbym o niej w kategorii przyszłej dziewczyny to jest spora szansa żebym uległ -- a jeśli wiedziałbyś że nie będzie twoją dziewczyną ale może przychodzić na seks? też byś uległ..

Anżella, Raczej nie, niezobowiązujący sex mnie nie interesuje - wole związki. Choć tak jak w punkcie powyżej - trudno ocenić co by się zrobiło gdyby... nigdy tak naprawdę tego nie wiemy.

A z faktu, że jestem całkiem fajnym gościem to część dziewczyn by nie miała nic przeciwko jakby mnie miały za chłopaka.

Gość anżella
renatka chyba faktycznie coś w tym jest :O

Gość _sally_
Facio, nie możesz skreślać z góry laski, że jest łatwa, bo na pierwszej randce wskoczyła Ci do łóżka. Czasami może być tak, że wytworzy się taka chemia, że laska mimo tego, że ma swoje zasady i nie chodzi na pierwszej randce z facetem do łożka, pójdzie akurat z Tobą. Ona pomyśli, ze to było coś wyjątkowego, a dla Ciebie to będzie zwykły seks i co? Skreślisz ją? Zawsze skreślasz kobiete jako kandydatke do związku po tym jak będzie seks na pierwszej randce? Są kobiety po których widać, że lubią seks i o to im chodzi, ale większość kobiet jest inna... I często jest to poprostu przypadek.

Co jest jednak kuriozalne to to, że jakby już doszło do takiej sytuacji... to chyba ją trzeba by bardziej uznać za zwierzę niż mnie, nawet jakbym uległ. Zatem temat wątku jest mocno krzywdzący gdyż właśnie doszliśmy do sytuacji w której to kobieta się zachowuje zwierzęco.

Gość coconutt1
sally, dokładnie , chociaż nigdy bym z facetem tak szybko nie poszła do łóżka to z tamtym poszłam na 3 spotkaniu, tak bardzo mnie pociągał ,ale nie czysto fizycznie, czułam że to coś innego , chciałam się z nim kochać jak z nikim innym.... dać całą siebie, uczucie... szkoda że dla niego to był właśnie tylko seks...

Gość anżella
ok, ale między nami nie było żadnej chemii :O mogliśmy się sobie podobać ,ale nie miałam ochoty się dziko na niego rzucić

Gość _sally_
coconutt1 - wiem o czym mówisz :) Nie raz zdażyło mi się na pierwszej randce poczuć ochotę na coś więcej, jednak nigdy to nie było do końca to, zazwyczaj kończyło się tylko na gorących pocałunkach. Raz jeden jedyny zdarzyło pójść mi się do łóżka z facetem na pierwszym spotkaniu, które nawet cieżko jest nazwać randką w zasadzie :) Jednak dla mnie to nie był poprostu seks, dla mnie to było coś wspaniałego, oboje tego pragneliśmy... Było cudownie :) Wtedy nie myslałam o tym, co będzie potem. Mimo braku alkoholu, rano obudziłam się i miałam zwyczajnego moralniaka... mysli typu, że może dla niego to był zwykły seks, nic wiecej, czułabym się z tym źle. Podczas zblizenia dałam z siebie wiele, wczułam się w to tak jak jeszcze nigdy z nikim. Naszczęście okazało sie, że uczucia zostały odwzajemnione. Długo milczeliśmy po wszystkim, nie rozumiejąc co się stało i dlaczego. Wcześniej nikomu z nas nie przyszło to do głowy (znaliśmy się tak trochę, ale nigdy się tak prywatnie nie spotkalismy). Rozumiem co czujesz. Niestety czasem faceci posuwają się do tego, ze bawią się naszymi emocjami, wiedzą jak podejść, jak Nas uwieść... a my dajemy sie złapać. Oni pozniej nazywają Nas 'łatwymi'. Spróbuj teraz Ty uwieść jego... i w najbardziej wyczekiwanym momencie... zostawić :) To będzie wredne, ale napewno zaboli.

Zatem anżello jeżeli masz problemy z napalonymi facetami to oznacza, że szukasz w złych miejscach. Wszelkie imprezownie, sympatie.pl, czaty randkowe odpadają.

Gość coconutt1
mi tylko 0raz się to zdarzyło ,ale nie tylko raz trafiłam na palanta... nie dosyć że chciał seksu na pierwszym spotkaniu,ok mówię poniosło go, ale na drugim to samo! za każdym razem był bardziej zainteresowany całowaniem się itp niż rozmową :O ale byłam młoda i głupia więc odwzajemniałam pocałunki,aż mi się spodobało, chyba miesiąc mnie ciągnął do łóżka, ale później znalazł inną i całe szczęście

Gość anżella
światowa, nic z tych rzeczy :( mieszka blisko mnie ,na co dzień go widuję..

Gość _sally_
anżella - osobiscie uwazam, że jesli na pierwszym spotkaniu nie wytworzy się 'chemia' lub naprawdę ciekawa rozmowa, to kolejnego spotkania nie bedzie. Nie bedziesz miała na nie ochoty lub ta druga osoba. Kiedyś miałam podobna sytuacje do Ciebie. Spotkałam się z facetem, przespacerowaliśmy sie ok godzinki, cos tam kazde z nas o sobie powiedziało, ogólnie było całkiem miło. Wspomniałam ,że jestem po burzliwym związku i potrzebuję czasu, zeby móc wejśc w jakieś nowe relacje. oczywiscie facet odebrał to po swojemu - zwiażek - nie, seks bez zobowiązan - owszem. Na koniec spotkania prosto z mostu zaproponował mi seks bez zobowiązań. Powiedział, ze strasznie mu się podobam, że go kręce, ze jestem sexy i inne takie bajeczki... Szkoda gadać. Wyśmiałam faceta! Na koniec dodał, że tak jak on to mi pewnie jeszcze nikt nie wylizał. Bezczelny typ. Ale z takim przypadkiem do łozka idzie własnie taka , co lubi pisząc ładnie niezobowiazujący seks.

Sally, coconut, Tylko pamiętajcie dziewczyny, że jak już ten wybranek prawdziwy zapyta z iloma spałyście facetami to proszę nie zaniżać odpowiedzi.

Gość coconutt1
miałam 2, obecnie 3 ;)

Anżello... no ale to już nie czaję. Byłaś z nim na randce, chciał Cie przelecieć - Ty nie chciałaś i to, że go widujesz co ma niby znaczyć? Skoro i tak z nim nie będziesz bo to ruchacz. A chyba się w nim nie zadurzyłaś?

Coconutt1, Spoko, nie oceniam ani nic. Mi chodzi tylko o szczerość w tej kwestii jak już się takowy wybranek zapyta.

Gość anżella
widuję np. w sklepie, w sensie blisko mieszka więc sytuacje się zdarzają , to się tyczyło portali randkowych

Gość anżella
może dlatego że wcześniej mnie widywał, miał na mnie ochotę i dlatego zaprosił..

Ale się w nim bujnełaś czy nie? Bo jak nie to nie widzę problemu. Zaś co do portali - to jak wyżej - jak chcesz znaleść porządnego faceta to tam go nie znajdziesz (choć wyjątki są wszędzie).

Gość anżella
nie i nie mam zamiaru kontynuować znajomości :O

Gość _sally_
ja miałam 2. ŚOZ - większość młodych kobiet lubi facetów pewnych siebie. Mimo, że czasem zachowanie faceta wyda się wręcz karygodne, tak jak dla Anżeli ta propozycja. Facet zaproponuje raz, drugi, trzeci i daje sobie spokój. Wtedy kobieta traci w jakiś tam spośob 'adorację' i rozmyśla, a moze jednak... Anżela - nie piszę o Tobie, podałam przykład, pisze ogólnie.

Gość anżella
mam za przeproszeniem gdzieś taką adorację :O mogliby nieraz odłączyć penisa od myślenia i użyć mózgu..

Do anżella, Jak nie masz zamiaru to moim zdaniem postępujesz prawidłowo. Poszukaj kogoś porządnego kto będzie szanował i siebie i Ciebie. Do _sally_ Chyba nie do końca kapuję o co chodzi... to wreszcie dobrze jak facet się pyta o to czy źle Twoim zdaniem?

Gość anżella
ale powiedzcie mi nie wszyscy faceci myślą żeby na 1 randce przelecieć? czy inni po prostu się z tym kryją żeby nie spłoszyć dziewczyny