Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anżella

Dlaczego faceci są jak zwierzęta?

Polecane posty

Gość _sally_
Jeżeli chodzi o mnie - to źle, imponują mi pewni siebie mężczyźni, ale nie w taki sposób. Miałam na myśli młode, nie do końca dojrzałe kobiety. Najpierw czują się oburzona i wysyłają faceta na drzewo. A jak ten odpuści i znajdzie inny obiekt pożądania (ten przystąpi na propozycje), te zmieniają zdanie i... czasem żałują, że się nie zgodziły.

Gość _sally_
Wydaje mi się, ze większość myśli o seksie, ale nie o tym, żeby od razu przelecieć na pierwszej randce.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Anżella, czemu znowu to samo pytanie? Opisałem, że są tacy faceci co nie chcą na 1 randce. I to nie jest kwestia, ze się nie kryją - poprostu nie chcą być męskimi dziwkami. Sally, No jak Ci imponują tacy to nic na to nie poradzimy, tzn. Ty jeszcze coś poradzić możesz, ja nie. Jak Ci to nie przeszkadza to nie ma problemu rzecz jasna. Zaś co do tych młodych i niedojrzałych to moim zdaniem powinny się cieszyć, że nie poszły z takim do łóżka. Czasem to już ręce opadają... czego wy dziewczyny chcecie? Ma być opiekuńczy i stanowczy, ma imponować, a zarazem być konsensualny - zdecydujcie się na coś.

Gość zrozumcie wreeeszcie
tak myślą tylko wiedzą że kobieta myśli inaczej niż facet i nigdy wprost jej tego nie powiedzą , chyba że znajdą się ptasi móżdżki jak ten od autorki co wywalą wprost

Co do tego, że większość myśli o seksie to zgadzam się. Natomiast od myślenia do czynów jest daleka droga. Myśleć sobie można co się komu żywnie podoba.

Gość _sally_
ŚOZ - wydaje mi się, że mnie nie rozumiesz. Co mi imponuje według Ciebie?

Sally, Jest wysoce prawdopodobne, że Cie nie rozumiem. Jak możesz wyjaśnij. Na razie to wydaje mi się, że imponuje Ci facet, który potrafi powiedzieć co myśli i czego chce.

Wybacz Sally ale sen mnie dopada, jutro przeczytam Twą odpowiedz. Dobrej nocy życzę

Gość _sally_
Więc dobrze myślisz - lecz nie chodzi mi o pewność siebie na pierwszym spotkaniu i zaproszenie do łóżka. Natomiast ja nie do końca rozumiem Twoją wypowiedz 'Sally, No jak Ci imponują tacy to nic na to nie poradzimy, tzn. Ty jeszcze coś poradzić możesz, ja nie. Jak Ci to nie przeszkadza to nie ma problemu rzecz jasna.' Dobranoc.

Gość hah jaasne
kobiety są wcale nie lepsze 🖐️