Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikakika

Ciąża? Daj boże nie!

Polecane posty

Gość no nie wyrobie
A gdzie Ty widzisz bledy ortograficzne..?? Czepiam sie,bo potem corka do Ciebie przyjdzie i Cie bedzie poprawiac,a chyba gorszego wstydu nie ma.. No w okolicach Krakowa to sa moze miasteczka,ale raczej nie miasta..Poza tym juz Ci pisalam,ze czy ktos pochodzi z miasta czy ze wsi to nie ma znaczenia.. Wkleilabym Ci linka z pewnego blogu,ale nie pamietam jego nazwy.Tam idealnie widac co to ograniczona malolata.Poza tym nie napisalam,ze Ty nia jestes tylko,ze takie pisanie mi z tym kojarzy,wiec sie tak nie ciskaj.

Gość hgdhdh
Porażka...18 lat i już dziecko ma:/życiowe osiągnięcie

kolo krk wiele miast :D hahah usmialam sie moze slomniki albo miechow? albo skawina? haha to maja byc ''miasta'' :D:D:D

i niech sobie ma. przynajmniej sie potem nie beda z dziecka w szkole wysmiewali ze ma rodzicow jak dziadkow.

daleej ich nie widzisz ?? To jeszcze okulista się kłania ;] I wydajemi sie ze pare osob przyszlo tutaj zeby sie powyzywac bo maz, chlopak im n ie dogodzil . Poza tym skoro ja jestem taka niedojrzała to Ty widocznie też skoro się wykłócasz :) Wiec ja pokaze Ci na czym dojzalosc wyglada i juz Ci nie odpisze . Aha na przyszlosc . Zwroty typu Ty piszemy z duzej litery. ŻEGNAM

moze ktos wyrwal shifta z klawiatury i nie moze pisac duzych liter? ja np mam wyrwane alty i kilka eFow - wynik nerwow hehehe :D:D:D

Gość no nie wyrobie
Przeciez sie nie wyklocam.A jesli chodzi Ci o brak polskich liter,to Cie slonko zmartwie..Nie mieszkam w Polsce,nie mam polskiej klawiatury,a tym samym nie moge uzywac polskich znakow...Co do pisania zaimkow osobowych wielka litera,to nalezy to robic piszac list,na forach itp te zasady nie obowiazuja...

i nie obawiazuje to też kiedy np nie piszemy do kogos z szacunkiem- wtedy mala litera, zeby bylo to wyraznie widać :D