Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka cmcd

czekolada na przeczyszczenie

Polecane posty

Gość halinka cmcd

EX-LAX mama przywiozła to ze stanów a moja córka zjadła cztery czekoladki ma sześć lat i nie wiem czy to jej nie zaszkodzi to jakieś czekoladki na przeczyszczenie ???zjadła to bo myślała że to zwykła czekolada mama przypadkiem zostawiła na ławie co robić ? dzwoniłam do lekarza i powiedział że to samo minie ale ta biedna biega non stop

Gość dostalam takie
wafelki w czekoladzie nie pamiętam nazwy ,to słowackie zjadłam trzy bo były dobre ale na drugi dzień mnie gnało

Gość poradze, co mi tam
daj jej teraz normalną czekoladę to ja zatrzyma :)

Gość ulka .N
kupiłam ex- lax w angli dla dziecka i dostawał trzy dni nim go ruszyło to nie jest mocne

Gość rrrrrrrrrrrr
moja mama ma tabletki XENNA EXTRA ile można wząść bo chcę sobie zrobić przeczyszczenie organizmu

Gość basia .W
ja kupiłam takie czekoladki jak byłam w tajlandi nie wiem czy to jest to samo ichniego jezyka nie umie dogadałam się po angielsku ale to było strasznie silne wziełam jedną i normalnie mnie ganiało cały dzień

Gość kajetanka22
To w taka podróz zabieraj ze soba enterol,zapobiega begunce,równiez tej podróznych. I w ogole przestrzegałabym przed jedzeniem takich nowosci.

Na powstrzymanie tego procesu, trzeba zjeść prawdziwą czekoladę lub czarne jagody sok lub suszone, to powinno powstrzymać sraczkę.

Gość bbbnbn0
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/