Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia dupa

ale ze mnie głupia .... ratujcie

Polecane posty

Gość głupia dupa

Witam, mianowicie sama nie wiem czy się śmiać czy płakać ze swojej głupoty, spałiłam sobie rzesy na jednym oku na szczęście tylko końcówki. Wyglądam komicznie na jednym oku firanka rzęs a na drugim kikutki. Jak to zobaczyłam szkoda gadać, sama ze swojej głupoty się śmieje. Chciałam papierosa nad gazówką odpalić no i mam już nie mówiąc o tym , że grzywkę też sobie przypaliłam i troche brwi ;(. Zabije mojego faceta który kradnie mi zapalniczki! co pomaga na porost rzęs dziewczyny ratujcie!!!

ja tez kawalek sobie przypailam kiedys i ucielam ten kawalek nozyczkaminiestety nie odrosly choc glym okiem nie widac roznuicy, no ale jednak

Gość głupia dupa
Ja kiedyś też już sobie przypaliłam ale to było kilka lat temu jak byłam dzieckiem i bawiłam się zapalniczką i mi odrosły i znowu to samo oko ..... ahhh człowiek stary a głupi

Kup witaminą a +e w kapsułkach, rozgniataj i wcieraj w powiekę gdzie powinny rosnąc;-) No i poczekaj, potrzebny Ci czas albo doklejenie sztucznych...

Ja też przypaliłam końcoweczki rzęs i trochę brwi ale nie bylo drastycznie widać, koleżanka jak tez tak przypalila, to poszła na henne brwi do kosmetyczki zeby jej jakos to wyrównala chociaz henną, a jak bardzo widać róznice w rzęsach to sztuczne przyklejaj całe albo kępki ;)

Gość głupia dupa
ahh dzieki chyba bede musiala skorzystać z waszych porad. Ale jaja jak mój wróci z pracy to chyba go udusze za te ukradzione zapalniczki, wszytsko to jego wina :) przez to bedzie mial krzywooką ze sfilcowaną grzywką :D