Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie.....

co sadzicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość co sadzicie.....

niedlugo moja pierwsza rocznica slubu i z tej okazji szykuje romantyczna kolacje dla mnie i meza itp itd i szukam sukienki http://allegro.pl/thebestfashion-wow-sexy-asymetryczna-koronkowa-i1407228202.html wydaje mi sie ze ta jest fajna. Czy bedzie sie nadawala rowniez na pozniejsze wyjscia nie wiem np na jakas impreze walentynkowa czy cos?

Gość ssowwwo
Moja ulubiona modelka👄

Gość taka kolejność
ładna..ale tkie sukienki z koronką mi się przejadły..bo koronka albo na rekawie albo u dołu:)

Gość yesyesyeeessss
piękna jeśli masz odpowiednią figurę tylko nie przesadzaj z fryzurą i makijażem jak ta modelka :P sama chyba zrobię mężowi niespodziankę i zrobię super kolację, kupię sukienkę hmm natchnęłaś mnie :)

Gość co sadzicie.....
tej modelki tez mam dosyc...ale ogolnie sukienka wydaje mi sie, ze ejst ladna. Nie mam zadnej takiej koronkowej...biust mam mniejszy od tej modelki ale figure mam oglnie ladna, a maz lubi mnie w krotkich spodniczkach i sukienkach. Chcialabym tlyko wiedziec czy ta sukienka nadaje sie rowniez na jakies inne okazje typu wlasnie zabawa walentynkowa, sylwester itp bo w sumie skzoda mi kasy na sukienke ktora zalozylabym tlyko raz mimo ze az tak droga nie jest.

Gość co sadzicie.....
yesyesyeeessss - dzieki. Mysle ze takie kolacje niespodzianki itp dobrze dzialaja na zwiazek, trzeba cos robic aby po jakims czasie nie zaczelo wiac nuda :) a jezlei chodzi o fryzure to mysle ze zrobilabym sobie albo lekkie loczki takie na bok...nie wiem jak to nazwac...w kazdym razie no zaczesane na jedna strone - te bez rekawa no i lekki makijaz bo ooglnie nie maluje sie za mocno, fryzury i makijaz mam zawsze skromne.

Gość ......ogladacie.....
:)