Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morganowa

grzybica

Polecane posty

Gość morganowa

Witam, mam straszny problem, od dobrych kilku miesiecy na dwóch dużych palcach na stopach zrobiło mi sie coś dziwnego. Paznokcie do połowy są białe i lekkeo zgrubione a druga polowa jest pożółknieta i paznokcie odchodzą od skóry, moge wsadzic pilniczek do połowy paznokcia pod spod. Najgorsze jest to, że one od ponad poł roku w ogole nie rosną, reszta paznokci jest normalna i rosnie normlanie a te dwa nic a nic :( wiecie moze co to jest ? jak to leczyc? co z tym zrobic ? ktos mial podobne objawy ?

Wejdz na strone http://grzybicaterapia.pl/grzybica-stop.html a najlepiej zadzwon do nich na infolinie 801-011-876 . Mi pomogli wiec powinni Tobie tez. Kupiłam u nich 3 miesiace temu produkty i pozbylam sie grzybicy tyle ze ja mialam grzybice jelita. A palisz papierosy? to tez w glownej mierze zalezy od Twojej diety i zakwaszenia organizmu. Mowie Ci zadzwon mi pomogli. Pozdrawiam.

Gość morganowa
nie, nie pale, nie pije. mam to tylko na stopach na dwoch palcach, tak jak pisalam. dzieki za info, dowiem sie co i jak