Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co myslec

POTZREBUJE WASZEJ POMOCY

Polecane posty

Gość niewiem co myslec

HEJ DZIEWCZYNKI, MAM PYATNIE PISALAM DO WAS WCZESNIEJ ZE WYKONYWALAM TESTY CIAZOWE I NA KAZDYM WYSZLA DRUGA KRESKA CO PRAWDA BLADA. WKONCU UDALAM SIE DO GINEKOLOGA BO CHCIALAM SIE DOWIEDZIEC, A PANI GINEKOLOG POWIEDZIALA MI ZE TO ZA WCZESNIE, ZE JAKIS PECHERZYK JEST ALE JESTEM PRZED MIESIACZKA I NARAZIE NIC NIE WIADOMO. POWIEDZCIE TEZ TAK MIALYSCIE? CZY BYLYSCIE I TAK W CIAZY? DZIS ZROBIALM TEZ TEST I WYSZLO POZYTYWNIE. BOJE SIE ZE DOSTANE MIEISACZKE, POWINNA PRZYJSC JUTRO...

Gość rany kobieto!
jakiej pomocy oczekujesz???? a nasze rady na temat bety z krwi? jak grochem o ścianę... jesteś w bardzo wczesnej ciąży i co jeszcze chcesz wiedzieć??? musisz cierpliwie czekać... nikt nie jest jasnowidzem...

Gość rany kobieto!
to Twój 3 topik na ten temat... nie lepiej ciągnąć jeden???

Gość niewiem co myslec
NO WIEM, JESTEM NOWA NA TYM FORUM I NIE UMIEM SIE JESZCZE DOBRZE ROZPOZNAC NA TYM FORUM. CHCIALAM ZROBIC BETE Z KRWI ALE NA WYNIKI MUSZE CZEKAC TYDZIEN

Gość niewiem co myslec
CHCIALAM SIE POPROSTU WAS ZAPYTAC CZY KTORAS Z WAS MIALA TEZ TAKASYTUACJE JAK JA, NIGDY NIE BYLAMW CIAZY I DLATEGO TAK PANIKUJE

Gość rany kobieto!
to nie panikuj, tylko czekaj... nie znam lekarza, który stwierdzi na 100% tak wczesną ciążę... do lekarza idzie się dopiero koło 7 tc...

Gość rany kobieto!
bierz kwas foliowy i bądź dobrej myśli...

Gość niewiem co myslec
OK DZIEKI ZA RADY KWAS JUZ BIORE OD 2 MIESIECY, OK POCZEKAM AZ MINIE TERMIN MIESIACZKI,

autorko na 100000 procent jesteś w ciąży 3 testy pozytywne a doktor powiedział że jakiś pęcherzyk jest tylko ciąża jest za młoda żebyście już tam dziecko zobaczyły tak że gratuluje ciąży i nie martw się na pewno jesteś a co do miesiączki to na pewno jej nie dostaniesz co prawda pewnie będziesz mieć bule miesiączkowe ale okresu będzie brak bo tak za zwyczaj jest tak że nie stresuj się tylko teraz ciesz się tą ciążą

Gość niewiem co myslec
OK DZIEKI BARDZO ZA WSPARCIE TAK BYM CHCIALA BYC W CIAZY. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH

Jak będziesz tak o tym obsesyjnie myśleć to nie zajdziesz, odpuść sobie troszkę.

Ale już ci pisałam ja miałam ledwo widoczną drugą kreskę 3 dni przed @ i mam 3 letnią córkę. Więc na 100% jesteś w ciąży a lekarz dobrze ci powiedział za wcześnie na usg żeby coś zobaczyć.

Gość polandpoland
wyłącz capsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!