Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WEJDZIE CHOĆ NA SEKUNDKE

DZIEWCZYNY CZY BYŚCIE COŚ PODEJRZEWAŁY????????

Polecane posty

Gość WEJDZIE CHOĆ NA SEKUNDKE

Ktoś założył już temat o noszeniu komórki przez faceta przy dupie, wszędzie gdzie sie rusza! Mam ten sam problem, komórka nie uleży w jednym miejscu, a gdy odkłada ją to zawsze wyświetlaczem do blatu, chodzi załatwiać potrzeby do WC z komórką, kąpie się z komórką, wyrzuca śmieci z komórką, no wszędzie nosi tą komórke. Do tego zawsze, ale to zawsze w domu ma wyłączone dzwięki przychodzących smsów. Zorientowałam się gdy zamiast do koleżanki wysłałam do niego, a on stał obok i nie usłyszałam dźwięku, Tłumaczył, że zawsze wycisza dzwięk, bo w domu to on odpoczywa i denerwowałyby go smsy od kumpli. Powiedzcie mi co myślicie o tym? Mój telefon leży zawsze na jego widoku, bierze sobie go kiedy chce, nawet każe mi czytać smsy na głos jakie do mnie przychodzą. Co za palant! I to nie prowokacja!!!!

Gość kochanie uciekaj poki czas
na bank dziala na lewo.

Gość jasne że ma cos za kołnierzem
wez kiedys do reki ta jego komórke ... jak skoczy na ciebie z szybkoscia pumy i zrobi awanture o ruszanie jego rzeczy to na bank coś na lewo działa

Gość poproś o go o telefon
na chwilę bo chcesz wysłac smsa albo gdzieś zazdzwonic - zobaczysz jak zareaguje

Gość 87wroclawiak
A może jakieś zaufanie w związku? Może jakiś dialog... rozmowa? No chyba że jesteście w gimnazjum.

Gość pewnie smesuje z jakimś
dziwami z sieci :D 100%,przeszłam to i mój przeszedł ze mną:D,związek uratowany ,telefony na wierzchu ,żadnych tajemnic;)

Gość jasne że ma cos za kołnierzem
jak ktoś cie robi w ch**a to nie ma dialogu !!!

Opowiem ci jak było u mnie ,też identyczne sytuacje moj facet wyjeżdżał w delegacje(odwierty studni głębinowych) Więc jeździ po całej polsce, miał dwa aparaty tele jakieś 4 mies temu jeden z nich zostawił w domu i pomyślałam że zobaczę co tam jest i znalazłam sms od laski.Zadzwoniłam tam i się wszystkiego dowiedziałam.Dziewczyna mi powiedziała ze umówili się na obiad i.tyle.W domu sajgon.Także radzę być czujna

Gość ten Gabriel to Szymon Rząca
podejrzane na maxa mialam to samo z bylym telefon wyciszony, ekranem do dolu i noszenie go przy dupsku za uszami mial tyle, ze lepiej nie mowic

Gość Rozstan sie z nim
To Twoje jedyne wyjscie.

Gość poczekaj jak uśnie
i mu przejrzyj komóre

Gość A tak w ogóle
Na bank cię zdradza. A każe ci czytać twoje smsy bo mierzy ludzi własną miarą i się boi, że też robisz go w konia.

Gość A tak w ogóle
No tak bo gdyby mój facet umówił się z jakąś lalą na obiad to kupiłabym mu prezent w nagrodę :-O dziewczyny szanujcie się trochę.

Gość Johnny McPerson
Rubinowa pewnie mu dzieciaka zrobiła w nagrodę, że chce puszczać się z innymi :D

Gość poczekaj jak uśnie
wez Rubinowa, Ty jak co napiszesz to słabo sie robi .... to jak ma wiedziec napewno ??? pewnie zapytac czy nie bzyka kogos na boku co ???

Gość Rozstan sie z nim
jak z nim jeszcze jestes to nie masz honoru

Wiedzialam że tu sama dziecarnia:O Żaden dorosły i dojrzały człowiek nie przekreśla rodziny za umówieni się na obiad trzeba to odróżnić od chroniczny zdrad Ale co ja będę dzieciarni tłumaczyć ,dorosnecie,będziecie mieli swoje rodziny w tym problemy i szczęście pogadamy

Gość poczekaj jak uśnie
Rubinowa ... wiedziałam, ze z ciebie kretynka ... zanim coś napiszesz to czytaj o co chodzi w poscie autorki nie ma słowa o zadnym obiedzie piszesz z przekonaniem o swojej wyzszości .... a nawet nie wiesz na jaki temat sie wypowiadasz ... ogarnij sie kobieto bo żal ..

:D ty się ogarnij dziecko bo to co ja napisałam to ja a co ona to ona.U mnie było podobnie jeśli chodzi o telefon etc.a skończyło się katyń że znalazłam sms i zadzwonilam tam i dowiedziałam się o tym obiedzie ale to działo się u mnie nie uniej.Czytasz wogóle?!!! Dobra nie chce mi sie dyskutowac z dziećmi i niedorozwojem

Gość dove 44566
No tak bo tylko rubinowa jest dorosła, ma rodzine , dzieci , problemy i szczescie, inni maja po 5 lat i sa kompletnymi sierotami bez problemów hhahaah Zajmij sie lepiej sledzeniem swojego głebinowca , bo moze i wierci ale w kroczu jakiejs ognistej laski i potem bedziesz wchodzic na topiki o kochankach i wyzywac od kurew ;)