Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konikaa

wyprawka dla czerwcowego dziecka

Polecane posty

Gość konikaa

ile czego trzeba kupić dla dziecka, które urodzi się w czerwcu? watro w ogóle kupować ubranka w rozmiarze 56? dla mnie to jest czarna magia

Gość mamamaksymilianka
Witam mam do sprzedania ubranka dla noworodka rozm.od 56 do 68 mój mały pajace w paski i w misie i ten czarny nosił do 6mc mimo iz jest grubiutki. całośc za 45zł lub które chcesz za ceny podane ponizej plus koszt przesylki. 3 body z długim rekawkiem 3.50zl za szt 1 body z krótkim 3.50zl 1 kaftanik rózowawy 3zl rampers 3zl 3 koszulki ; niebieska 3.50zl rózowa 3zl biała we wzorki 2.50zl 4 pajace ; w paski 5zl w misie 5zl w kropki 4 zł czarny z misiem i kapturkiem 5zł( nie mam zdj ale stan idealny) 2pary spodni ; w bałwanki 3zl w kwiatuszki 3zł wszystko jest w bdb stanie nr tel 726 850 406 jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt tel sprzedam wózek Baby merc za 700zl cena do uzg. wiecej szczegółów pod nr tel 726850406

Gość mgdagfgfhswjh
No tak, ale ta wyprawka jest ogólna, kombinezon - wiadomo ze latem nie będzie potrzebny A ja też się zastanawiam co będzie przydatne malcowi latem

Gość hrtwt
ja chciałąm żeby ktos konkretnie napisał, ile czego w jakim rozmiarze i w ogóle

Gość 222222
mój urodził się w czerwcu, dużo nie potrzebowałam, kilka śpioszków, kaftaników, body na krótki rękaw, cienka czapeczka... zaczęłam od roz 62 bo mały miał być duży, okazało się że miał 52 cm i musiałam dokupić śpiochy na 56 (ale dosłownie 3 pary). Jak będą takie upały jak w zeszłym roku to nie trzeba dużo ciepłych ubrań, mały niejednokrotnie leżał sobie w samym pampersie albo ubrany tylko w body :) no i rożek miękki żeby można rozkładać jak kołderkę i tyle.

Gość gość
kupilismy wyprawke w http://aico.com.pl/ - tam jest doslownie wszystko to co jest mozliwe. byly tam ubranka, butelki, smoczki, pieluchy i wiele innych rzeczy.

Gość gość
U nas było mnóstwo zawirowań z wyprawką. Tyle decyzji do podjęcia i w ogóle. Z ubrankami itd poszło szybko, ale jak doszło do materacyka to nie wiedziałam co w końcu najlepsze. Ale z perspektywy czasu widzę że podjełam dobrą decyzje. Pianka lateksowa, sensitive ms11, ma pozytywna opinie matki i dziecka