Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało wiem ehhh

Karmię TYLKO piersią, mineło pół roku !! CO TERAZ ??? :D

Polecane posty

Gość mało wiem ehhh

Syn ma pół roku Całe życie tylko pierś. Co teraz ? :D tzn. wiem jak opanować obiadki czy słoiczki, bo mam już jedno dziecko... wiem, ze najpierw jabłuszko itd, bo mam starszą córke, ale ona był karmiona od początku modyfikowanym więc nie wiem jak teraz z tym mlekiem. Dołożyć mleko nr. 1 czy nr. 2 czy w ogole dołożyć? Jak to jest ? Jak z kaszką itp...

Gość Ja jestem Patrycja :)
Jeżeli Chcesz przestać karmić piersią to możesz zacząć stopniowo wprowadzać mleko modyfikowane zastępując najpierw jedno karmienie butelką potem dwa itd aż do całkowitego wyeliminowania piersi. Jeżeli nie to nie ma potrzeby wprowadzania mleka modyfikowanego tylko stałe pokarmy, tak jak pisałaś jabłuszko itd.

Gość Anka3001
zupki , kaszki, deserki , na wszystkim masz napisane co od którego miesiąca

Mleko po pol roku to mleko nr 2..I polecam bebilon.. A sloiczki wprowadzasz powoli np marchewke,podajesz najpierw lyzeczke i zwiekszasz porcje,za 3 dni jak nie pojawi sie zadna alergia,jabluszko,potem banan,dynia itd

Gość mama przyszlej dziewczynki
wprowadzasz inne pokarmy oprocz mleka i dalej piers na zadanie po co butelka? no chyba ze chcesz skonczyc karmienie piersia