Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati sati

szaleńczo zakochana w młodszym

Polecane posty

Gość mati sati

witajcie, mam 21 lat od prawie dwóch lat jestem z chłopakiem i planuje z nim przyszłość a właściwie planowałam bo teraz sama nie wiem co mam zrobić. Otóż do mojego o 5 lat młodszego brata przychodzi kolega o rok starszy. Jak bym to sie mijaliśmy przeważnie "cześć" "cześć" i tyle. od wakacji się zmieniło... byliśmy nad jeziorem z moim facetem i wzieliśmy mojego brata i on zabrał tego kolegę właśnie. od tamtej pory trochę częściej rozmawiamy pożartujemy, ale od tygodnia, jest inaczej, ja mam konto na kurniku i jemu się spodobała ta gra bo grałam przy nim i też założył... wziął numer tel od mojego brata i piszemy często. pretekstem jest zwykły sms : "grasz?" i się zaczyna całodzienne pisanie, potem na gg w trakcie gry... wydaje mi się ze zaczynam do niego coś czuc, albo się zauroczyłam...jak przychodzi do brata to zawsze wejdzie do mnie do pokoju pogadać, a nigdy tak nie robił. pomagał mi ostatnio w samochodzie sprzątać... wogóle jakiś inny jest dla mnie. i nasi rodzice się dobrze znają, często razem gdzieś jeżdzą, a kiedyś na imprezie wypili i jego tata mówił do mnie synowa... nie wiem czy mogłabym być o 4 lata młodszym chłopakiem. miała któraś sytuacje taką? że zauroczyła się w młodszym?

Gość mati sati
up

Gość prawie prokurator
Ty pedofilko!!!

Gość mati sati
sam jestes pedofil, miedzy nami do niczego nie doszlo! tylko duzo piszemy, ale nie ukrywam ze bym chciala bo jest bardzo przystojny!

Gość prawie prokurator
Heh a namawianie nieletniego do pica alkoholu to tez przestepstwo!!!

Gość statusphotovideo
Ty juz przyszlosc planujesz z chlopakiem? Opamietaj sie! Masz zaledwie 21 lat1

Gość koralo
Taka róznica wieku to ŻADNA róznica. O ile na poczatku brzmi dosć dziwnie (17 latek i 21 latka) o tyle potem się to wyrównuje i w ogóle nie ma problemu. ale dobrze ktoś napisał: nie ma co cieszyć się że jego tata nazwał Cie synową, bo dopiero się poznajecie. Wykuzuj!