Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodkaśliwka

mój facet jest zazdrosny o masażystę

Polecane posty

Kilka lat chodzę do różnych salonów na masaże i nigdy wcześniej żaden mój facet nie miał z tym problemu. Obecny partner ciągle mi wypomina, że chodzę na te masaże, bo pewnie sprawiają mi przyjemność nie tylko taką zwykłą, ale i bardziej intymną;) Ewidentnie jest zazdrosny, że dotyka mnie inny facet. Co z tym zrobić?

Gość hahaiheihiha
gdyby mój facet chciałby iść do masazystki to pięścią wybiłabym mu to z głowy, chujowi jebanemu :/

Słodka śliwko, temu facetowi naprawdę na Tobie zależy. Zastanów się więc, czy dla masażysty warto poświęcać coś, co może być bardzo fajne. Chodzi o to, żeby Ci poważne uczucie nie przeszło koło nosa. No chyba, że na Twoim facecie Tobie aż tak nie zależy.

Gość 87wroclawiak
Racja: - nie należy obciągać masażyście, - niech Twój facet zacznie Cię masować, - albo Ty wyślij jego na masaż do atrakcyjnej masażystki, wtedy zrozumiesz o co mu chodzi,

a nie możesz sobie znaleść kobiety masażystki? facet jest poprostu zazrosny, ja też bym nie była zachwycona gdyby mojego faceta regularnie "obmacywała" jakaś kobieta. porozmawiaj z nim i razem poszukajcie jakiegoś innego salonu. w związku czasem trzeba iść na ustępstwa.

Gość ekspres lub pospieszny
raczej powinnaś być z tego zadowolona, a nie się złościć z tego powodu

Gość wertghjkmjnhbvcc
na pewno nie idz do kobiety bo faceci sa o wiele lepszymi masazystami moj tez byl zazdrosny ale ja chodze na masaze lecznicze bo mam problem z kregoslupem a facet masujacy z wygladu jest taki ze jak pokazalam mojemu facetowi zdjecie (bo mial na swojej stronie w necie) to przestal byc zazdrosny;) ale masaze lecznicze wygladaja troche inaczej, bo bylam raz na relaksujacym w salonie to zgaszone swiatlo, swiece, nastrojowa muzyka i jakby do tego dodac przystojnego masazyste lub w przypadku facetow masazystke to mozna by byc zazdrosnym i tez nie chcialabym aby moj facet chodzil.

Gość Eldiane
No bywają zazdrośni, ale cóż zrobić - tacy też się zdarzają:D Może weź go ze sobą, niech zobaczy na własne oczy co się tam dzieje, może nawet uda się go zachęcić do spróbowania na własnej skórze... się zrelaksuje i problem z głowy;)