Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkarosłapolna

Imię dla synka?

Polecane posty

Gość stokrotkarosłapolna
tak Ryszard takie ,,wspaniałe" polskie imię :):):)

Gość stokrotkarosłapolna
tak Ryszard to ,,piękne" polskie imię:):):)

Gość a co myślicie.................
A CO MYŚLIcie o imieniu Adrian lub Kamil ??

jeżeli dla was klasa oznacza nadanie dziecku jakiegoś tam imienia to gratuluję ale klasą nie błyskacie takimi wypowiedziami:)) Imię to indywidualna sprawa każdego rodzica jedym się podoba innym nie musi!

Gość dsfwefwe
adrianek śliczne imie

Aga 789 --> Niestety, na kafeterii jest jakaś chora i śmieszna statystyka imion patologicznych, dzieci klasy średniej, sfery wyższej a nawet wsiowej 🖐️ Humor można sobie poprawić czytając te bzdury. Pomyślcie teraz... Ewa Bem, ale patologia... nazwała córkę PAMELA :classic_cool: Albo taka Kasia Figura... to już w ogóle patologia nad patologiami. Nazwała dzieci Koko i Kaszmir Amber :classic_cool: Wiśniewskiego pominiemy, bo to poniżej patologii... Dorota Gawryluk... nazwała syna Nikon... shit :D Cały szołbiznes to patologia 😭

Gość hjajaklkjjsjkd
takie imiona typu Oliwier nadaj najczęściej wsiowi ludzie, którzy naoglądali się seriali!!!!!!!! Chcesz, by twoje dziecko miało oryginalne imię nazwij je po prostu Aleksander - Olka na pewno w przedszkolu i szkole nie znajdzie.

Gość hjajaklkjjsjkd
A takie imiona jak Aleksandra, czyli Ola ze świecą szukać, Joanna - Asia, Anna (kiedyś był przesyt, teraz o Ani w klasie pomarzyć, o Dorotce nie wspomnę, Ilonka... a dokoła mnóstwo Nikoli, Oliwi i samych gówien........

Gość Oliwier i wieś...
No tak, co drugi rolnik w Polsce ma na imię Oliwier :P

Gość moja koleżanka ma syna Oliwier
bardzo fajny chłopiec. Jego rodzice mają wyższe wykształcenie i są z dużego miasta!

Gość mamacórciady
proponuje norman zamiast oliwier

Gość stokrotkarosłapolna
Kamil ładne imię.

Gość elalalallalala
a dla córeczki ROMA

Gość stigma
Oliwier Janiak ma tak naprawdę na imię Piotr. Imię Oliwier będzie dla dzieciaka stygmatem (trochę za mocne określenie) i będzie się źle kojarzyć. Podobnie jak Kewin, Dżastin itd.

Gość SysioooLinaaa:)
No Kamil ładnie:)

Gość stokrotkarosłapolna
Norman :)yyyyyyyyyyyy nie bardzo:) Norman Davis

Gość stigma
Norman to był ziom Szazy, tej gwiazdy disco polo :) Myślicie, że wasze dzieci będą wyjątkowe dzięki imionom?

Prezenter telewizyjny tak naprawdę ma na imię Piotr, a "Oliwier" to pseudonim artystyczny;) Mnie osobiście nawet się podoba to imię, ale weź pod uwagę to, że dzieci w przedszkolu czy szkole są najzwyczajniej w świecie okrutne, a jako, że pewien wiek potrzebuje akceptacji grupy rówieśniczej, to się inne dzieci dostosowują. Więc mogą Twojego syna wyśmiewać za zbyt oryginalne imię. Na pewno część tak będzie robić, bo nie wszyscy oczywiście - pomyślałaś o tym, pod tym względem? W podstawówce, kilka klas niżej był chłopiec z bardzo oryginalnym imieniem - Ariel. I była oczywiście taka grupa, która nie dawała mu żyć z powodu imienia. W końcu przeniesiono go gdzie indziej, do zupełnie innej szkoły, a jego stan psychiczny był naprawdę paskudny. Nie wiem co się później z nim stało, ale pamiętaj o tym, że takie sytuacje mają miejsce. Rozumiem chęć nadania oryginalnego imienia, ale nie skrzywdź dziecka w ten sposób tylko dlatego, że imię Ci się podoba :)

Gość dfgzg
okropne imie Oliwier jak dla mnie

Koleżanki dały swoim chłopcom Oliwier i większych łobuzów nie znam od nich, oboje choć z dwóch przecież rodzin sa tak knąbrni i rotrzepani. Mój młodszy syn ma na imię Michał, zaś starszy Dawid i jakbym mogła to wszystkim polecam to imię dla chłopca ma już 13 lat i wiem, że mama chwali swoje dzieci, ale tak grzeczne dziecko mieć i zdolne jak Dawid to szczęście. I znam jeszcze jednego Dawida tak samo spokojny i grzeczny. Żadnych problemów wychowawczych, z nauką samouk wręcz. Polecam:)

Gość stigma
A teraz z tego co widzę chcesz dać dziecku Natalie. Po co skoro istnieje imię Natalia?

Gość pierdolenie o szopenie**
jak zwykle.co ma imię do tego jakim bedzie się człowiekiem i czy będzie mieć kłopoty z nauką czy nie, no litości prosze Was!! A co do imienia Oliwier to jest wsiowe i kojarzy mi sie z patologią jak wiekszości zresztą!

Stokrotko najważniejsze że wam jako rodzicom sie podoba. Poza tym powinno sie dobrze wymawiać i współgrać z nazwiskiem:) i to chyba najważniejsze. A jak nie jest oklepane, top dodatkowy atut:))

Natalie bo mieszkam na stałe zagranicą i podoba mi sie a Karol męskie Ci się nie podoba? :) że też prowokatorzy zawsze sie tu znajdą