Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznany

mieszkania w londynie

Polecane posty

Gość nieznany

witam czy ktos poda mi dobre strony z ogłoszeniami, pozdrawiam

Gość a ja powiem tak...........
gumtree findaproperty.com rightmove

Gość kozibonk.......
na gumtree mozna przynajmniej znalezc ogloszenia bezposrednio od landlorda, wiekszosc oglosznie z agencji to tylko ''pic na wode'' przede wszysrtkim Victor Michael . jeszcze moze cos na loot.com - gazeta loot. findaproperty rightmove zoopla.co.uk

Gość a ja powiem tak...........
na gumtree tez jest duzo spamu, trzeba uwazac, koles oglasza super mieszkanie, ale niby mieszka poza londynem i przed przyjazdem na pokazanie go chce zeby przelac kase....! a tak poza tym to duzo agencji, ktore wynajmuja to patalachy jednak, tutaj agentem nieruchomosci moze byc kazdy, nie trzeba konczyc kursow jak w Polsce.bardzo bardzo oszukaja, trzeba naprawde uwazac, co sie podpisuje i co w domu zastaniesz

Gość kozibonk.......
no dokladnie ! agenci to cuda-niewidy obiecuja zeby tylko podpisac kontrakt a pozniej to tylko wymowki,wymowki,wymowki np. najczesciej ze landlord stwierdzil ze mu sie nie oplaca/nie ma kasy na wymiane materacow , mebli ,pralki itd. a przed wprowadzeniem sie to zapewnia z,e wszystko bedzie zalatwione,dom bedzie posprzatany ,odmalowany itd. # duzo problemow jest tez z naprawa, i to zarowno jak ma sie dom od llndlorda czy agencji- znalezienie kogos do naprawy p orposotu zajmuje im wieki i tzreba dzownic i dzwonic,ja juz sie nacuzylam ,ze jak cos jest zle to pisze mail i mowie,ze jak to nie jest zalatwione w przeciagu np .tygodnia- zalezy co sie stalo ,to sama sobie to zalatwie i ''odejme'' sobie z czynszu.

Gość mlody jurny junak
kozibonk i ty tutaj? spotkamy sie?

Gość kozibonk.......
raczej nie ,twoj nick mnie oniesmiela..........