Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaaaaa15

Czy siedzicie caly czas w domu i popadacie w dół pomocy

Polecane posty

Witam mam 19 lat i mieszkam w małej miejscowosci,uczę się zaocznie ze wzgledu na to,ze do swojej szkoly mam 2h drogi w jedna strone, codzienne dojezdzanie byloby zbyt meczace.Własnie zamieszkalam z chlopakiem z którym jestem od 5lat,widujemy sie co 3 dni kiedy schodzi z morza,jest rybakiem.Nie mam pracy bo tu gdzie mieszkam jest bardzo malo stanowisk a najblizsza miejscowosc gdzie moglabym ja znalezc jest tam gdzie moja szkola.Moj problem polega na tym ,ze chyba popadam w depresje,nawet nie wychodze do sklepu,siedze caly czas w domu,nic mi sie nie chce,wszytskie kolezanki sie wyprowadzily a ja poporstu narazie nie mam takiej mozliwosci.Nie wiem co robic,czuje sie samotna a siedzenie w domu wprowadza mnie w dół..... Moze znacie jakis sposob na nude czy jakies zajecia..... albo co wy byscie zrobili.

Gość malenka milosc
ja też jestem z małej miejscowości, też siedze cały czas w domu, też nic mi sie nie chce. w październiku rzuciłam prace i tamtego czasu w ogole nie wychodze z domu. nie mam zadnej kolezanki, z którą mogłaby gdzies wyjsc, nie mam faceta, zreszta nie mam nawet kasy zeby gdzies wyjsc ;/ czuje ze mam pogłębiającą sie depresje ale nawet nie chce mi sie z tym nic robic;/ pozatym zaniedbałam sie strasznie, przytyłam i zdziczałam :(

Gość jestem bogiem.
pies jak sie nudzi to sobie liże jajka