Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maloelitea87

Staraczki - 2013 ! :) łaczmy sie -

Polecane posty

Gość maloelitea87

czemu 2013 ? bo w 2012 skoncze studia i wezme slup z moim TŻ w czerwcu mysle żeby starać sie już w maju 2012 albo w czerwcu...żeby dzidzi przyszło na pocżątku 2013, jak sie starac? jakas dieta cwiczenia leki? mało seksu czy dużo??

Gość jest tam kto?
witam, dołączam się do tematu o ile ktoś tu jeszcze zajrzy ;) moja sytuacja wygląda prawie identycznie jak autorki :)

Gość takie zycieeee
maloelitea87 buahahaahhahhahaa

Gość takie zycieeee
zebys autorko sie nie przeliczyla z tym planowaniem :O:O co to za temat wogole gdzie tam 2013:O

Gość takie zycieeee
jak sie starac? jakas dieta cwiczenia leki? mało seksu czy dużo?? hahaha gorzych pytan nie widzialam:O dieta:D,CWICZENIA:D BUAHAHHAAAHAHHA

Gość KAFTANIK NIEBIESKI
kochac sie co drugi - trzeci dzien ze zlewaniem do srodka i nic wiecej

Gość nie teges majonezz
wezmiesz slup ? :O tylko z ulicy tego slupa nie zabieraj.

Gość Autorko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja pierd..... co ty wezmiesz? slup? a co to jest ślup? chyba ślub!!!!! B na końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!! matko boska jeszcze takiego czegos nie widziałam. Wstrzymaj sie z dzieckiem dla dobra ludzkości.

Gość mamama27
popieram to wyżej - może postaraj się najpierw ułożyć relacje z tym mężem jak już będziesz go miała a dopiero potem pakuj się w dziecko - bo dziecko się urodzi a wy się rozwiedziecie - niestety takie są realia - a jak nie wykorzystacie czasu bez dziecka to potem może być nie za kolorowo - i mówie to z doświadczenia i obserwacji wokoło - wkurza mnie jak wam dziecko kojarzy się ze slicznym maleństwem które oprócz tego że je ładnie, śpi ładnie i jest ładne nie sprawia żadnych kołopotów - a jest totalnie inaczej - ono nie chce jeść, nie chce spać, nie chce się bawić, marudzi, a to ulewania, kolki, zęby, wszelkie choroby, katary, przeziębienia itd itp - nie przespane noce albo pobudki co 40 min i wstawanie o 5:20 rano - no i szczepienia - a małżeństwo? seksu albo się nie chce bo libido spada do zera, albo niema się siły, albo jakimś cudem zawsze jak się jest w trakcie to dziecko zaczyna płakać..

Gość to po co wam te studia
jak zamiast do pracy to chcecie od razy zabrać się za dziecioróbstwo???