Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetiki

Czy to masło nadaje się na twarz - skład - proszę o analizę

Polecane posty

Gość kosmetiki

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Water, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Decyl Cocoate, Isostearyl Isostearate, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Mangifera Indica ( Mango) Seed Butter, Glycerin, Betaine, Vitis Vinifera ( Grape) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Myristyl Myristate, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene,Chondrus Crispus Carrgeenan, Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Citral, Limonene, Linalol Zaryzykować czy raczej nie?

Gość kosmetiki
podbijam

Gość miientaa
Wygląda OK, jeśli nie masz bardzo skłonnej do zapychania cery to śmiało możesz próbować :)

w porządku jest-jest dużo składnikow naturalnych , a te, które naturalne nie są -są konieczne do otrzymania formy tego preparatu,przy czym zaden z nich nie jest szkodliwy dla skóry;śmiało stosuj; napisz, co to za krem, czy płyn? bo skład mi się podoba i sama bym się tym posmarowała:)

Gość kosmetiki
To jest bogate masło do ciała z serii domowe spa Pat&Rub, dostałam je w prezencie. A że jestem oszczędna, to szkoda mi tyle dobroci ładować na ciało;) Posmaruję się i zobaczę co będzie rano. Dziękuję za opinie:)