Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koch69anek

Pijane laski!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość Kamil Bednarek
ponieważ kolekcjonuję regały

Gość Kamil Bednarek
interezuje sei tez garncarstwem przemyslowym i zoobotaniką

Gość cmentarna lala
a ty gnojku po trzezwemu dajesz na lewo i prawo taka meska dzifka z ciebie

Gość Kamil Bednarek
mogę się również pochwalić grzybicą lewej stopy.

A w tym mie widze problemu, że wypijecie i macie ochote się bzykać:-) Tylko po co się z tym ukrywacie i udajecie cnotki.

Gość ja!!!!
mam ochote :)

Gość Pijana...
Niestety taka jest prawda... Teraz mam wypite i z miła chęcią rozłożyłabym nogi przed jakimś przystojnym facetem ze sterczącym dużym fiutem mmm... Chyba zaraz sama sie zmasturbuje:)

Pijane tylko rzygają a jak nie to wrzeszczą albo machają łapami, później i tak rzygają. :O Jak już skończą, to chociaż ledwo trzymają się na nogach, to chcą tańczyć. :O Nic dziwnego, że im się nogi rozchodzą. :O Z facetami to samo, też pijani mają historię ale własną. Jak w Resident Evil (gra taka) można zagrać dwoma różnymi postaciami tylko, że wygraną w tej batalii jest spędzenie darmowej nocy w izbie wytrzeźwień.

Gość nekckm
ano to wlasnie jest prawda o kobietach ktore musza miec przykrywke dla swych doznan, urzadzaja od wiekow was a same knuja manipulacje aby uchodzic za niewinne

Przykryj lepiej swój parujący rondelek. Bo chyba jesteś pijany. Nie od wieków tylko od samego początku. :D Przez to intuicyjnie intuicyjnie myję jabłka zanim je ugryzę. :P :P

Gość giętki fredek
moja eks była wczoraj na osiemnastce ciekawe czy się z kimś przelizała po pijaku ;)

Żeby tylko przelizała. Rządziła na maksa. Kolega mojego kolegi, zwierzył się, że szeptała mu do ucha o tym, jak głęboko ma cię w duupie.Przyjaciel mojego znajomego widział jak ktoś ją "reperuje". Później już na trzeźwo, chwalił się, że ją posuną na śpiku zanim przyjechała policja.

Dla mnie jest to smutne. :( Stoję na stacji w kolejce, (bo musiałem zatankować a było późno ;) ) Przede mną laska. To co, "obcinam" ;) Dyskretnie spoglądam na duupełe, gdy ta, kiedy w wyobraźni przymierzałem się do zapinki, ona zdecydowanym głosem. Po proszę "lufę" i "fajki". (oczywiście nie tak bezpośrednio, dobrze wiedziała czego jej potrzeba ) Koparka mi opadłą, chyba z trzy razy wpisywałem pin. :(

ja tam sazwsze z kulturą pije i normalnie sie zachowuje chociaz czasem sie zdazy ze za duzo wypije ale nigdy jakis chorych akcji nie mam :)

I co nie można? Można bierzcie przykład z miszekkk'a . Wbija się w pantofle i stara się zapanować nad pilotem. :P To o ŻYCIE lepsze, niż wszystkie zamroczone alkoholem mózgi z wsiadaniem za kierownicę!!!!!! włącznie.

juz by byla totalna faza, ale nie probuje heh pije tylko w gronie najblizszych wiec mi rozklosz nog nie grozi

Ale chyba klękasz :P Summer19 jak przychodzi Twój czas. :P Zapomnij :D ta dziewiętnastka w Twoim nicku to szczęśliwa liczba, czy może sugerowanie plotek prawdziwość.